Bo på 5* luksusresort og spil golf på Arnold Palmer Ryder Cup bane


The Kildare Hotel, Spa & Country Club eller The K Club, som det hedder i folkemunde, ligger i idylliske landlige omgivelser i Kildare countryside cirka 35 kilometer vest for Dublin.

The K Club slog dørene op som 5* luksushotel i 1991, og fik hurtigt ry for at være et af Europas absolut bedste og mest prestigefyldte golfresorts. The K Club var fra starten med til at sætte nye standarder for golfresorts i Irland og i Europa.

Selve hotelejendommen blev oprindeligt opført i 1832 med inspiration fra nogle af datidens smukkeste franske slotte. Mange af de arkitektoniske detaljer fra dengang kan ses den dag i dag.

The K Club er kendt for at have en særdeles høj standard, når det gælder service, restaurantniveau, værelseindretning, spa-faciliteter og golfoplevelser.

The K Club er et fabelagtigt landsted, der udstråler storhed og elegance. Gennem det 220 hektar store område løber River Liffey. Floden kan ses fra hotellet og er i spil på flere huller på de tilhørende golfbaner.

På hotellet findes der fitnesscenter, spa- og wellnesscenter, spabad, sauna, massage og indendørs swimmingpool.

Bo som grever og baroner

I selve hovedbygningen ligger de 69 flotte værelser, der er klassisk indrettet med en stilfuld blanding af gammelt og nyt.

The K Spa er et helt kapitel for sig og skal simpelthen bare opleves. Her kan dyrkes både pilates og aerobic, og derudover kan I modtage en række forskellige afslappende kropsbehandlinger.

En anbefaling vil være at I prøver en Voya-behandling, hvor personalet bruger tang, der er håndplukket ved Irlands vestkyst.  Efter sådan en behandling er man helt sikkert klar til morgendagens golfrunde.

Ellers byder resortet på mulighed for at tilbringe nogle hyggelige timer i den vicktorianske parklingende have, hvor I kan spille tennis eller tage på en fisketur langs med River Liffey.

På underholdningssiden er der også mulighed for at se en erfaren falkonér demonstrere falkejagt, og på tætteste hold opleve den fine samhørighed mellem natur, menneske og falk. Det er et fantastisk skuespil og en fornøjelse at overvære.

Endelig kan der på den nærliggende Abbey field Farm bookes tid til at ride.  Stedet ligger tæt på The K Club og der er mulighed for at leje udstyr og tøj.

På The K Club findes der flere rigtig gode gourmet spisesteder

En af dem er The Byerley Turk, der garanterer en førsteklasses spiseoplevelse. Den prisbelønnede restaurant anses for at være blandt de bedste i Irland. Restauranten byder på et moderne køkken med klassiske undertoner. Køkkenchefen bruger fortrinsvis lokale råvarer, hvoraf mange bliver dyrket på K Clubs egne jorder.

Restauranten er eksklusiv. Der er dækket op med krystalglas og sølvbestik, og I befinder jer på et niveau, man typisk ikke oplever på en almindelig golfrejse.

Ønsker I at spise her skal I være opmærksom på, at det er påkrævet for herrer at bære jakke og slips efter kl. 19.00.

The River Room Restaurant er The K Clubs anden restaurant. Stilen er mere afslappet men også her bydes der på fantastiske gourmetoplevelser og en smuk udsigt ud til parken og River Liffey.

Endelig er der Legends Restaurant. Den ligger i forbindelse med The Palmer Clubhouse. Stilen følger den røde tråd gennem The K Club, og udsigten til The Palmer Ryder Course er i særklasse. Her kan I få jer et måltid mad med lokale undertoner, men på kortet findes også retter fra Frankrig, Italien, Østen og Middelhavsområdet.

36 fremragende golfhuller
"We could draw and plan for 100 years and still not come up with as good a vision". Sådan har Arnold Palmer engang sagt om kronjuvelen på The K Club.

The Palmer Course, der blev benyttet til Ryder Cup i 2006, og som i dag regnes med blandt de allerbedste golfbaner i Europa, byder på en unik golfoplevelse.

Banen er en af Irlands måske mest krævende golftest, hvis der lige ses bort fra de mange linksbaner ude langs kysten. Vi har at gøre med en spektakulær bane, der på en og samme tid både er indbydende og skræmmende. Det kan anbefales ikke at blive for overmodig, men vælge det rigtige teested og så blot nyde den naturlige skønhed, der kendetegner denne bane.

The K Club råder over to mesterskabsbaner. Den anden er den links inspirerede Palmer Smurfit Course (2003), der kæmper med søsterbanen om at kunne kalde sig Irlands bedste indlandsbane golfbane.

Da banen blev anlagt i 2003 ønskede ejerne at skabe en golfbane, der ikke var sammenlignelig med den eksisterende Palmer Ryder Course. Man ville give golfspilleren to vidt forskellige oplevelser.

Det lykkedes.  I dag råder The K Club over to vidt forskellige baner, som begge vil give jer nogle fantastiske golfoplevelser.

Antal værelser: 69
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

K Club

The K Club

The K Club råder over to mesterskabsbaner. Palmer Course, der har været benyttet til Ryder Cup i 2006, samt den links inspirerede Palmer Smurfit Course (2003), der kæmper med søsterbanen om at kunne kalde sig Irlands bedste indlandsbane golfbane. The K Club over to vidt forskellige baner, som begge vil give jer nogle fantastiske golfoplevelser.

  • 36 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

The K Club Hotel

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø