Charmerende, historisk hotel


Court Yard Hotel er et hyggeligt 4-stjernet hotel, som ligger i den lille by, Leixlip i Kildare.

Hotellet er kendt for sin charmerende stil, hvor gæsterne indkvarteres i dejlige værelser, hygger sig på den store gårdsplads og slutter dagen af i hotellets berømte Arthur's Bar.

Court Yard Hotel er indrettet i en historisk stenbygning, der ligger på det sted, hvor Arthur Guinness i tidernes morgen startede med at brygge ’det sorte guld’.   

Fra hotellet er der kun 20 minutter til Dublin lufthavn og man bor tæt på nogle af områdets bedste golfbaner, som bl.a. tæller Carton House, The K Club, Castleknock Golf Club og Palmerstown House.

Antal værelser: 40
Pool: Nej
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 100 m
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

K Club

The K Club

The K Club råder over to mesterskabsbaner. Palmer Course, der har været benyttet til Ryder Cup i 2006, samt den links inspirerede Palmer Smurfit Course (2003), der kæmper med søsterbanen om at kunne kalde sig Irlands bedste indlandsbane golfbane. The K Club over to vidt forskellige baner, som begge vil give jer nogle fantastiske golfoplevelser.

 • 36 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 17.5 km
Castleknock Golf Club

Castleknock Golf Club

Castleknock Golf Club er en flot parkbane, beliggende lidt udenfor Dublin. Banen er en af Dublin områdets nyere golfbaner og en særdeles populær bane. Med et godt dræningsystem er Castleknock Golf Club en af de tørreste parkgolfbaner i Irland.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 9.9 km
Carton House Golf Resort

Carton House Golf Resort

Til Carton House hører to så gode golfbaner, og Carton House i 2014 blev kåret til Irlands bedste golfresort. O'Meara Course er en klassisk parkbane, som snor sig langs med floden, River Rye. En fantastisk golfbane, hvor der årligt spilles mere end 30.000 runder. The Montgomerie Course, der med sit indlands linkspræg har lagt fairways til Irish Open i både 2005, 2006 og 2013, er inspireret af baner som Royal Melbourne, Troon og Turnberry.

 • 36 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 7.0 km

Kort

The Court Yard Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø