ClassicWellness

Velkommen til vores univers af unikke og eksklusive rejser, der nærer din sjæl, din krop og dit sind.

Drømmer du om at sprudle af energi og velvære? Vores mål er at bringe dig på en rejse mod et liv i harmoni, hvor du kan genopdage din egen indre styrke, ro og balance.

Enhver rejse med ClassicWellness er en mulighed for personlig transformation. Vi kræser om detaljerne og alle vores wellnessrejser er derfor nøje sammensat med fokus på at give dig en helt særlig mulighed for at finde ind til den bedste version af dig selv.

Hvad venter dig:

  • Et energi-boost
  • Time out med livsglæde
  • Inspiration til nye rutiner i hverdagen
  • Lækre og luksuriøse omgivelser

Vi har allieret os med nøje udvalgte terapeuter og instruktører, og uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil vores dygtige undervisere sørge for, at du føler dig godt tilpas, og kærligt og nænsomt bliver du guided i retning af din egen intension med retreatet.

Tag en velfortjent pause fra hverdagen,
væk dine sanser, og nyd et retreat med fokus på selvforkælelse,
egenomsorg, sundhed og velvære.

Fra efteråret 2024 har vi fokus på yogarejser. Følg med her på siden, hvor vi vil holde dig informeret, så snart vi er klar med flere lækre ClassicWellness rejser.

Tal med én af vores erfarne rejserådgivere – vi kenderne stederne og har selv afprøvet vores yoga-retreat.

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring til os på tlf. 70 23 55 80
Telefonerne er åbne mellem kl. 9:00 og 17:00 på alle hverdage 

Skriv til os på info@classicgolf.dk
Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt

 

Destinationer

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team