Umbrien Wellness, Italien

Umbrien - når der skal være plads til ro og fordybelse

En yogarejse til Umbrien vil give dig en uforglemmelig oplevelse af indre fred, fordybelse og fornyelse. 

Umbrien favner dig med sit fortryllende landskab af bølgende bakker, gamle skove og stille landsbyer, og indbyder straks til dyb forbindelse med både naturen og dit eget indre selv. 

Denne region i det centrale Italien er kendt for sin rige historie og kulturelle arv, der har rødder helt tilbage til oldtiden. At vælge Umbrien som din yoga-destination betyder, at du slipper væk fra det hektiske tempo i hverdagen og finder indre ro og balance i det rolige landlige miljø med de smukke vidder.

Umbrien er med andre ord det perfekte sted at fordybe sig i yogaøvelser, meditation, og selvreflektion, langt væk fra byernes støj og distraktioner.

Desuden tilbyder regionen en overdådig palet af lokale delikatesser, der kan styrke både krop og sanser. Lige fra velsmagende olivenoliver, til saftigt frugt og grønt samt udsøgte krydderurter er en sund og nærende kost en integreret del af den samlede oplevelse af velvære og velbefindende under din yogarejse. 

 

 

 

Hoteller
Eremito

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team