Peloponnes, Grækenland

Peloponnes golf rejse - myternes halvø


Grækenland er i sandhed myternes land og i Peloponnes - også kaldet den græske halvø - kan man i den grad mærke historiens vingesus.

Peloponnes er rig på kultur oplevelser og historie og byder samtidig på lækre strande og betagende landskaber, som vi kender det fra ferier på de mere kendte af øerne.

Rejser du på denne nye og spændende destination bliver du indkvarteret på et 5-stjernet luksushotel og golfresortet, der råder over to fantastiske 18-hullers golfbaner, er noget af det bedste, som findes i hele Europa.

Hoteller
The Westin Resort Costa Navarino

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø