The Westin Resort Costa Navarino

The Westin Resort Costa Navarino er et af to hoteller, som hører til Costa Navarino Resort.

Hotellet ligger ud til Det Ioniske Hav (Middelhavet) på den sydvestlige del af Peloponnes halvøen.

Westin Resort er et eksklusivt 5-stjernet hotel med i alt 445 værelser. Arkitekturen er inspireret af den græske oldtid og mange af værelserne er placeret, så man har udsigt ud over havet.

Mellem de to hoteller har man opført en lille ’landsby’, hvor gæsterne mødes om aftenen for at spise på restauranterne og få sigen drink i baren.

Costa Navarino er kåret som European Golf Destination of the Year 2017. Både resortet og hele området på den sydlige halvdel af Peloponnes halvøen er endnu så langt fra overrendt af turister.

I kort afstand fra hotellet ligger flere små byer, hvor man kan spise en godt måltid mad og mærke den lokale, afslappede stemning. Samtidig byder hele halvøen på masser af kultur og en mere end 4.000 år gammel historie, som kan opleves rundt omkring resortet, hvor man som turist kan besøge byzantinske kirker, gamle templer og middelalderborge.

Lige ved hotellet ligger to fantastiske golfbaner, The Dunes Course og the Bay Course, der er designet af henholdsvis Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr.

Forår og efterår er perfekte tidspunkter at besøge Costa Navarino, som vi spår går en stor fremtid i måde, som en af Europas mest spændende golfdestinationer.

Se priser nedenfor og kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne for en golfferie til græske Costa Navarino.

Antal værelser: 445
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter & 6 runder golf
Periode
22 sep. 2019 - 16 nov. 2020 fra 12.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter inkl. morgenmad
 • 3 runder golf på The Dunes
 • 3 runder golf på The Bay Course med delt buggy
 • Gratis adgang til driving range på spilledage
 • Spil 9 huller gratis hver dag - spørg ved booking
 • Gratis shuttleservice fra klubhus til hotel
 • 7 dages billeje inkl. fri kilometer eller transfer til/fra lufthavn
 • Direkte fly fra København
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke ses her

Golfbaner

The Westin Resort Costa Navarino

Costa Navarino Golf

Costa Navarino Golf består af to 18-hullers golfbaner, der er designet af henholdsvis Bernhard Langer og Robert Trent Jones II. To golfbaner, som er rangeret blandt Europas bedste.

 • 36 huller
 • Seaside
 • Driving range
 • Afstand til hotel:

Kort

The Westin Resort Costa Navarino

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar