The Westin Resort Costa Navarino


The Westin Resort Costa Navarino er et af to hoteller, som hører til Costa Navarino Resort.

Hotellet ligger ud til Det Ioniske Hav (Middelhavet) på den sydvestlige del af Peloponnes halvøen.

Westin Resort er et eksklusivt 5-stjernet hotel med i alt 445 værelser. Arkitekturen er inspireret af den græske oldtid, og mange af værelserne er placeret, så man har udsigt ud over havet.

Mellem de to hoteller har man opført en lille ’landsby’, hvor gæsterne mødes om aftenen for at spise på restauranterne og få sig en drink i baren.

Costa Navarino er kåret som European Golf Destination of the Year 2017. Både resortet og hele området på den sydlige halvdel af Peloponnes halvøen er endnu fortrinsvis uberørt og langt fra overrendt af turister.

I kort afstand fra hotellet ligger flere små byer, hvor man kan spise en godt måltid mad og mærke den lokale afslappede stemning. Samtidig byder hele halvøen på masser af kultur og en mere end 4.000 år gammel historie, hvor turister kan besøge byzantinske kirker, gamle templer og middelalderborge.

Med til resortet hører hele 4 fantastiske golfbaner, The Dunes og The Bay, der er designet af henholdsvis Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr. Og de to nyeste baner The Hill og The Olympic der åbnede i februar 2022, som er designet José María Olazábal.  

Forår og efterår er perfekte tidspunkter at besøge Costa Navarino, som vi spår går en stor fremtid i måde, som en af Europas mest spændende golfdestinationer.

Se priser nedenfor og kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne for en golfferie til græske Costa Navarino.

Antal værelser: 445
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

The Dunes Course

The Dunes Course var den første "signatur" bane der åbnede i Grækenland. Anlægget åbnede i 2010 og er designet af den tidligere Masters vinder og Ryder Cup Captain Berhard Langer. Med spil ud mod middelhavet og med megen naturlig vegetation får man her en golfoplevelse i verdensklasse.

  • 18 huller
  • Seaside
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1.2 km

Kort

The Westin Resort Costa Navarino

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø