Oeste, Portugal

Golf i Oeste - Portugals silver coast


Området nordvest for Lissabon lokker med brede sandstrande, og når vejret er godt søger mange lokale hertil.

Oeste byder på en lang række spændende byer, hvor middelalderbyen Obidos med ringmuren og fæstningsværket er blandt højdepunkterne. Ude ved kysten ligger de hyggelige små fiskerbyer, hvor der især i Peniche er liv og glade dage.

Oesteområdet, som det også hedder, er samtidig hjemsted for nogle af Portugals bedste golfbaner.

Royal Óbidos og Praia d`El Rey er i den grad med til at løfte niveauet blandt de allerbedste af Portugals golfbaner, mens Campo Real er en anderledes golfoplevelse med placeringen lidt inde i landet.

Hoteller
Marriott Praia d`El Rey
Praia del Rey Apartments
CampoReal Lisbon

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø