Oeste, Portugal

Golf i Oeste - Portugals silver coast


Området nordvest for Lissabon lokker med brede sandstrande, og når vejret er godt søger mange lokale hertil.

Oeste byder på en lang række spændende byer, hvor middelalderbyen Obidos med ringmuren og fæstningsværket er blandt højdepunkterne. Ude ved kysten ligger de hyggelige små fiskerbyer, hvor der især i Peniche er liv og glade dage.

Oesteområdet, som det også hedder, er samtidig hjemsted for nogle af Portugals bedste golfbaner.

Royal Óbidos og Praia d`El Rey er i den grad med til at løfte niveauet blandt de allerbedste af Portugals golfbaner, mens Campo Real er en anderledes golfoplevelse med placeringen lidt inde i landet.

Hoteller
Marriott Praia d`El Rey
Praia del Rey Apartments
CampoReal Lisbon

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team