Marokko

Golf i Marokko - eksotisk og spændende på en gang

Marokko er på mange måder et eksotisk og spændende rejsemål. Det lille nordafrikanske land ligger på den afrikanske nordkyst - omgivet af Algeriet, vest Sahara og Middelhavet.

Fra Danmark tager den direkte flyvning kun 3-4 timer. Forude venter mødet med et land, der ud over et yderst behageligt klima året rundt også byder på en anderledes spændende og fremmedartet kultur, som ikke findes på nogle af de mere gængse europæiske golfdestinationer.

Marokko er et land fuld af mystik - et land, der byder på ældgamle og historiske kongebyer og en smuk og spektakulær natur i form af både Atlasbjergene og det endeløse ørkenlandskab.

Vi har valgt Marrakech som den destination, hvor I kan komme til at opleve moskéer, kurbade, 5-stjernede luksushoteller, franske gourmet-restauranter, moderne shoppinggader, fantastiske golfbaner og meget, meget mere.

Tager I på eventyr i souken vil I kunne opleve de overdådigt udsmykkede riad’erne, lokalbefolkningens huse, hvor der findes springvand, atriumgårdene og smukke mosaikker på vægge og gulve.

I de små smalle gyder sidder håndværkerne og arbejder i deres små værksteder og producerer messinglamper, tæpper og marokkopuder, som man har gjort det i århundreder.

På golfbanerne står oplevelserne i kø. Velplejede fairways og smukke udsigter venter på jer og bliv ikke overrasket, hvis I pludselig hører Muezzinens kalden til bøn, mens I står bøjet over et vigtigt putt.

Marokko er kontrasternes land, så glæd jer til en golfferie og en eventyrrejse ud over det sædvanlige.

Destinationer
Marrakech

Luksusgolf destinationer i Marokko

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar