Irland

Golf i Irland - anderledes og unik golfoplevelse !


Irland - Den Grønne Ø med de fantastiske landskaber, den barske natur og de smukke udsigter. Et land fyldt med poesi, mytologi og en eventyrlig historie.

I Irland kan man opleve vilde og smukke kyststrækninger, et brusende Atlanterhav, pittoreske borgruiner og stemningsfyldte pubber med levende irsk folkemusik og kulsort Guiness.

Den lokale befolkning er et gemytligt, gæstfrit og afslappet folkefærd, hvis underspillede, sarkastiske humor bringer smilet frem på læben hos de fleste turister.

Og så er der selvfølgelig golfbanerne. Mere end 400 af slagsen og Irland er tilmed kendt for at have nogle af verdens ældste og bedste baner.  

En golfrejse til Irland er med andre ord en mindeværdig oplevelse – et møde med et fremmet land, der kan udvikle sig til et venskab for livet og en årligt tilbagevendende begivenhed.

 

Destinationer
Dublin
Nordirland

Destinationer i Irland

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø