Irland

Golf i Irland - anderledes og unik golfoplevelse !


Irland - Den Grønne Ø med de fantastiske landskaber, den barske natur og de smukke udsigter. Et land fyldt med poesi, mytologi og en eventyrlig historie.

I Irland kan man opleve vilde og smukke kyststrækninger, et brusende Atlanterhav, pittoreske borgruiner og stemningsfyldte pubber med levende irsk folkemusik og kulsort Guiness.

Den lokale befolkning er et gemytligt, gæstfrit og afslappet folkefærd, hvis underspillede, sarkastiske humor bringer smilet frem på læben hos de fleste turister.

Og så er der selvfølgelig golfbanerne. Mere end 400 af slagsen og Irland er tilmed kendt for at have nogle af verdens ældste og bedste baner.  

En golfrejse til Irland er med andre ord en mindeværdig oplevelse – et møde med et fremmet land, der kan udvikle sig til et venskab for livet og en årligt tilbagevendende begivenhed.

 

Destinationer
Dublin
Nordirland

Destinationer i Irland

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team