Alicante, Spanien

Alicante - Spaniens nye hot spot


Er Spanien målet for din næste golfferie, og drømmer du om fremragende golfbaner, 50 meter brede sandstrande, gamle araberborge, bjerglandskaber, små hyggelige kystbyer og en storslået natur, så er Costa Blanca og området omkring Alicante en oplagt mulighed.

Costa Blanca er hjemsted for nogle af Spanien bedste golfbaner, og tilmed er den spanske sydøstkyst det hurtigst voksende golfområde i Spanien.

Fra Dénia til Pilar de la Horadada ligger de idylliske kystbyer som perler på en snor. Området er også kendt for de mange små klippefyldte bugter langt fra turismens epicenter. Oppe i baglandet ligger de fredfyldte pinjeskove og duftende citronlunde, der står i stærk kontrast til den tørre okkerfarvede jord. Heroppe i de små bjergbyer langt fra alfavej kan man for alvor opleve det ægte Spanien.

Nede ved kysten ligger Alicante, der er regionens næststørste by. 'Den lysende by', som romerne døbte den, ligger ved foden af Benacantil-klippen og skuer ud over det glitrende blågrønne Middelhav. Byen med det kosmopolitiske præg er med sin placering direkte ud til Middelhavet en af de hurtigst voksende byer i Spanien.

Den imponerende middelalderborg Castillo de Santa Bárbara er byens vartegn, og Alicante rummer i det hele taget masser af spændende historie. Byen er et yndet rejsemål for turister, der sætter pris på middelhavsstemningen, og som gerne vil kombinere golfferien med slentreture på de brede boulevarder langs havet, besøge trendy shopping gader og nyde et godt måltid mad på en af byens mange fiskerestauranter.

Hoteller
Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa
Las Colinas Golf & Country Club
El Plantio Golf Resort
La Sella Premium Lifestyle Apartments
La Finca Golf & Spa Resort
Melia Villaitana Hotel

Hoteller
Lejligheder
Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team