Lækkert resort med høj international standard


På Las Colinas har du nu mulighed for, at nyde en unik spa- og wellness oplevelse med deres nye Las Colinas Sports & Health Club som åbnede den 1. juli 2019. Den nye sports- og velvære klub ligger ved siden af klubhuset og har et fuldt udstyret fitnesscentermed udsigt over de naturlige omgivelser samt en udendørs pool og et "chill out" område med rig mulighed for at nyde solen og Middelhavs klimaet. Du kan også bestille både massage og skønhedsbehandlinger samt fysioterapi.

Hele herligheden har døgnåbent så du kan træne når det passer dig og er designet af det internationale arkitektur- og ingeniørfirma AECOM, som har skabt det perfekte miljø for afslapning og wellness. Desuden er der også tennisbaner, paddle tennisbaner og en multisportsbane.

Til resortet hører også et lejlighedskompleks, Las Colinas Residences, som består af 2-værelses lejligheder på 80 m2. og 3-værelses lejligheder på mellem 108 og 120 m2. Lejlighederne i stueplan har egen lille have, mens der hører en stor balkon til de øverste lejligheder. Fælles for lejlighederne er et dejligt pool område, hvor I kan slappe af og tage en dukkert mellem golfrunderne.

Få tilbud
Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 2 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay
Periode
1 jan. 2024 - 31 mar. 2024 fra 25.195,-
1 apr. 2024 - 31 maj. 2024 fra 25.495,-
1 jun. 2024 - 30 jun. 2024 fra 23.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i en 2-bedroom apartment
 • 16 runder golf inkl rangebolde & trolley
 • Lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 jan. 2024 - 31 dec. 2024 fra 10.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter på Las Colinas
 • Pris pr. person for 4 personer i delt lejlighed med 2 soveværelser
 • 5 runder golf på Las Colinas
 • 7 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

Las Colinas Golf

Las Colinas Golf & Country Club ligger i et unikt bakket og skovklædt landskab. Banen, der åbnede i 2010, er smukt tilpasset den oprindelig natur, i et område, hvor man 'siden tidernes morgen' har dyrket citrusfrugter. Las Colinas holder en meget høj standard. Der er generelt ikke sparet på noget og allerede nu er banen ratet blandt de 100 bedste i Europa. De brede fairways og store greens er i perfekt stand, og en golfrunde på denne bane er en stor oplevelse uanset handicap og dagsform.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Las Colinas Golf & Country Club

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team