Lækkert resort med høj international standard


På Las Colinas har du nu mulighed for, at nyde en unik spa- og wellness oplevelse med deres nye Las Colinas Sports & Health Club som åbnede den 1. juli 2019. Den nye sports- og velvære klub ligger ved siden af klubhuset og har et fuldt udstyret fitnesscentermed udsigt over de naturlige omgivelser samt en udendørs pool og et "chill out" område med rig mulighed for at nyde solen og Middelhavs klimaet. Du kan også bestille både massage og skønhedsbehandlinger samt fysioterapi.

Hele herligheden har døgnåbent så du kan træne når det passer dig og er designet af det internationale arkitektur- og ingeniørfirma AECOM, som har skabt det perfekte miljø for afslapning og wellness. Desuden er der også tennisbaner, paddle tennisbaner og en multisportsbane.

Til resortet hører også et lejlighedskompleks, Las Colinas Residences, som består af 2-værelses lejligheder på 80 m2. og 3-værelses lejligheder på mellem 108 og 120 m2. Lejlighederne i stueplan har egen lille have, mens der hører en stor balkon til de øverste lejligheder. Fælles for lejlighederne er et dejligt pool område, hvor I kan slappe af og tage en dukkert mellem golfrunderne.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Nej
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 2 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay
Periode
1 sep. 2022 - 31 okt. 2022 fra 19.595,-
1 nov. 2022 - 31 dec. 2022 fra 18.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i en 2-bedroom apartment
 • 16 runder golf inkl rangebolde & trolley
 • Lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 jul. 2022 - 31 okt. 2022 fra 10.295,-
1 nov. 2022 - 31 dec. 2022 fra 8.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter på Las Colinas
 • Pris for 4 personer i delt lejlighed
 • 5 runder golf på Las Colinas
 • 7 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund og Hamborg
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

Las Colinas Golf

Las Colinas Golf & Country Club ligger i et unikt bakket og skovklædt landskab. Banen, der åbnede i 2010, er smukt tilpasset den oprindelig natur, i et område, hvor man 'siden tidernes morgen' har dyrket citrusfrugter. Las Colinas holder en meget høj standard. Der er generelt ikke sparet på noget og allerede nu er banen ratet blandt de 100 bedste i Europa. De brede fairways og store greens er i perfekt stand, og en golfrunde på denne bane er en stor oplevelse uanset handicap og dagsform.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Las Colinas Golf & Country Club

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø