Portugal

Luksusgolf i Portugal

Med sin placering i det sydvestlige hjørne af Europa er Portugal et af de bedste steder i Europa at spille golf. Det særlige lys, der genspejles fra Atlanterhavet og det milde klima tiltrækker hvert år mange danskere, der rejser til Portugal for at spille golf og nyde det gode liv.

Portugal er nemlig for livsnydere. Det gælder uanset om man rejser til Lissabon, der er blevet kåret som 'Best Established Golfing Destination Europe' eller man i stedet vælger at rejse mod syd til Algarvekysten, hvor de mange golfresorts ligger som perler på en snor.

Destinationer
Lissabon
Algarve

Luksusgolf destinationer i Portugal

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar