Bordeaux, Frankrig

Bordeaux for livsnydere

 

Området omkring Bordeaux er et fremragende valg for livsnydere, og vi kommer nok ikke uden om, at regionen først og fremmest er kendt for fremstilling af vin.

Men Bordeaux, der ligger på Atlanterhavskysten ved floden Garonne, har meget andet at byde på.

Her er et væld af maleriske slotte, smukke haver og vingårde. Eller du kan nyde en sight-seeing tur fra Garonne floden med kig til blandet andet katedralen i Bordeaux. Også menukortet byder på en lang række lokale delikatesser. Bestil fx friske østers fra Atlanterhavet, grillet fisk og skaldyr eller svampesuppe.

Og så finder du naturligvis flere fine golfbaner i området, der er perfekte at kombinere med din rejse til det sydvestlige Frankrig.

Hoteller
Château des Vigiers

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø