Bordeaux, Frankrig

Bordeaux for livsnydere

 

Området omkring Bordeaux er et fremragende valg for livsnydere, og vi kommer nok ikke uden om, at regionen først og fremmest er kendt for fremstilling af vin.

Men Bordeaux, der ligger på Atlanterhavskysten ved floden Garonne, har meget andet at byde på.

Her er et væld af maleriske slotte, smukke haver og vingårde. Eller du kan nyde en sight-seeing tur fra Garonne floden med kig til blandet andet katedralen i Bordeaux. Også menukortet byder på en lang række lokale delikatesser. Bestil fx friske østers fra Atlanterhavet, grillet fisk og skaldyr eller svampesuppe.

Og så finder du naturligvis flere fine golfbaner i området, der er perfekte at kombinere med din rejse til det sydvestlige Frankrig.

Hoteller
Château des Vigiers

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team