Tenerife, Spanien

Tenerife – den perfekte vinterdestination


Farverige kolonistilshuse, bananplantager, snoede bjergveje, vulkanlandskab, uspolerede strande med kulsort vulkansand og fantastiske golfbaner.

Tenerife, øen med det evige forår, ligger i Atlanterhavet ca. 300 km fra Afrikas kyst og på højde med Vestsahara. Øen er den største af De Canariske øer, og er, ligesom de øvrige øer, af vulkansk oprindelse.

Hører du ind under kategorien vinterdeprimerede og frostpinte danske golfspillere, så kunne Tenerife meget vel være din næste rejsedestination. For med sit tørre, solrige klima og mere end 3.000 solskinstimer om året (og en gennemsnitstemperatur på 23 grader) er Tenerife den ultimative golfdestination for mange europæere.

Som de lokale siger ’her kan man også nyde sommeren, midt om vinteren’.

Meget mere end golfbaner og sandstrande
På øens nordvest vendte side ligger Buenavista Golf sammen med det lækre 5-stjernede Melia Hacienda del Conde. 

Det er her man finder magien på Tenerife, og det er her I får følelsen af at være kommet til verdens ende. Området byder på nogle fantastiske spots og ubeskrivelige udsigter. 

Snyd ikke jer selv for at besøge den hyggelige by Garachico, hvor I kan bade i små pools skabt af lavestrømmene og gør sidenhen stop ved Playa de las Arenas beach ved Buenavista del North, hvor I kan spise en lækker frokost. 

Fortsætter I mod øens nordøstlige hjørne kommer I til hovedbyen Santa Cruz de Tenerife, hvis historie går helt tilbage til 1492 og som bestemt er et besøg værd. 
Klimaet på denne del af øen er grønt, frodigt og mere regnfuldt end på sydsiden af øen, hvor man støder på et nærmest ørkenlignende landskab. 

Længst mod nordøst kan I tage en tur på vinruten med udgangspunkt i El Sauzal nord for Santa Cruz.

På Tenerife findes også verdens tredjestørste vulkan, Pico del Teide, der med sine 3718 meter over havets overflade, samtidig også er Spaniens højeste bjerg.

Om vinteren kan Teides (sneklædte) top ses fra stort set hele øen. En smukkere baggrundskulisse findes vel næppe, når I går rundt i kortærmet polo og er godt i gang med dagens golfrunde.

Hoteller
Melia Hacienda del Conde
Melia Jardines Del Teide

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø