Tenerife, Spanien

Tenerife – den perfekte vinterdestination


Farverige kolonistilshuse, bananplantager, snoede bjergveje, vulkanlandskab, uspolerede strande med kulsort vulkansand og fantastiske golfbaner.

Tenerife, øen med det evige forår, ligger i Atlanterhavet ca. 300 km fra Afrikas kyst og på højde med Vestsahara. Øen er den største af De Canariske øer, og er, ligesom de øvrige øer, af vulkansk oprindelse.

Hører du ind under kategorien vinterdeprimerede og frostpinte danske golfspillere, så kunne Tenerife meget vel være din næste rejsedestination. For med sit tørre, solrige klima og mere end 3.000 solskinstimer om året (og en gennemsnitstemperatur på 23 grader) er Tenerife den ultimative golfdestination for mange europæere.

Som de lokale siger ’her kan man også nyde sommeren, midt om vinteren’.

Meget mere end golfbaner og sandstrande
På øens nordvest vendte side ligger Buenavista Golf sammen med det lækre 5-stjernede Melia Hacienda del Conde. 

Det er her man finder magien på Tenerife, og det er her I får følelsen af at være kommet til verdens ende. Området byder på nogle fantastiske spots og ubeskrivelige udsigter. 

Snyd ikke jer selv for at besøge den hyggelige by Garachico, hvor I kan bade i små pools skabt af lavestrømmene og gør sidenhen stop ved Playa de las Arenas beach ved Buenavista del North, hvor I kan spise en lækker frokost. 

Fortsætter I mod øens nordøstlige hjørne kommer I til hovedbyen Santa Cruz de Tenerife, hvis historie går helt tilbage til 1492 og som bestemt er et besøg værd. 
Klimaet på denne del af øen er grønt, frodigt og mere regnfuldt end på sydsiden af øen, hvor man støder på et nærmest ørkenlignende landskab. 

Længst mod nordøst kan I tage en tur på vinruten med udgangspunkt i El Sauzal nord for Santa Cruz.

På Tenerife findes også verdens tredjestørste vulkan, Pico del Teide, der med sine 3718 meter over havets overflade, samtidig også er Spaniens højeste bjerg.

Om vinteren kan Teides (sneklædte) top ses fra stort set hele øen. En smukkere baggrundskulisse findes vel næppe, når I går rundt i kortærmet polo og er godt i gang med dagens golfrunde.

Hoteller
Melia Hacienda del Conde
Melia Jardines Del Teide

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team