Hua Hin, Thailand

Hua Hin Golf ferie - kongens by med fantastiske golfbaner


Engang var Hua Hin et lille fiskerleje, men med jernbaneforbindelsen fra Bangkok og sydpå blev byen for godt og vel 100 år siden forvandlet til Thailands første feriedestination.

Hua Hins hvide sandstrande, der strækker sig langs den azurblå kyst, udgør en idyllisk kulisse. Og langs byens promenade finder du små restauranter, barer og markeder, der byder på autentisk thailandsk mad og håndværk. 

Hua Hin er kongens by – da den thailandske kongefamilie har et sommerpalads i udkanten af byen. Af andre kulturelle skatte kan nævnes Maruekhathaiyawan Palace, et imponerende træpalads bygget i traditionel stil, og Hua Hin Railway Station, der er kendt for sin unikke arkitektur. 

For golfentusiaster er Hua Hin en drømmedestination med utallige baner i verdensklasse, hvor Black Mountain og Banyan Golf Club hæver sig op over alle andre baner og er Hua Hins to flagskibe. 

Hua Hins blide atmosfære adskiller sig fra de mere overflydte thailandske feriesteder og er populær blandt både lokale og internationale rejsende. Byen kombinerer afslappet charme med moderne faciliteter, såsom luksushoteller, spa og shoppingcentre. 

Alt i alt er Hua Hin en alsidig feriedestination, der tilbyder en perfekt balance mellem strand, kultur og ikke mindst golf, der alt sammen er indhyllet i typisk afslappet thailandsk livsstil. 

Hoteller
Anantara Hua Hin Resort
Hua Hin Marriott Resort & Spa
Hilton Hua Hin
Black Mountain Golf Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team