Hua Hin, Thailand

Hua Hin Golf ferie - kongens by med fantastiske golfbaner


Engang var Hua Hin et lille fiskerleje, men med jernbaneforbindelsen fra Bangkok og sydpå blev byen for godt og vel 100 år siden forvandlet til Thailands første feriedestination.

Hua Hins hvide sandstrande, der strækker sig langs den azurblå kyst, udgør en idyllisk kulisse. Og langs byens promenade finder du små restauranter, barer og markeder, der byder på autentisk thailandsk mad og håndværk. 

Hua Hin er kongens by – da den thailandske kongefamilie har et sommerpalads i udkanten af byen. Af andre kulturelle skatte kan nævnes Maruekhathaiyawan Palace, et imponerende træpalads bygget i traditionel stil, og Hua Hin Railway Station, der er kendt for sin unikke arkitektur. 

For golfentusiaster er Hua Hin en drømmedestination med utallige baner i verdensklasse, hvor Black Mountain og Banyan Golf Club hæver sig op over alle andre baner og er Hua Hins to flagskibe. 

Hua Hins blide atmosfære adskiller sig fra de mere overflydte thailandske feriesteder og er populær blandt både lokale og internationale rejsende. Byen kombinerer afslappet charme med moderne faciliteter, såsom luksushoteller, spa og shoppingcentre. 

Alt i alt er Hua Hin en alsidig feriedestination, der tilbyder en perfekt balance mellem strand, kultur og ikke mindst golf, der alt sammen er indhyllet i typisk afslappet thailandsk livsstil. 

Hoteller
Anantara Hua Hin Resort
Hua Hin Marriott Resort & Spa
Hilton Hua Hin
Black Mountain Golf Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø