Hua Hin, Thailand

Hua Hin Golf ferie - kongens by med fantastiske golfbaner


Engang var Hua Hin et lille fiskerleje, men med jernbaneforbindelsen fra Bangkok og sydpå blev byen for godt og vel 100 år siden forvandlet til Thailands første feriedestination.

I dag lokker Hua Hin med sol og varme, brede sandstrande og nogle fantastiske golfbaner.   

Det er kongens by – da den thailandske kongefamilie har et sommerpalads i udkanten af byen. Hua Hin er ren og pæn og dejlig at færdes i og er mindre og mere rolig end eksempelvis Pattaya.

Man spiser godt i Hua Hin. Rundt i byen ses det klassiske asiatiske gadekøkken, og nede på havnemolen ligger nogle fremragende fiskerestauranter, hvor man spiser godt og så endda for små penge.

I omegnen af Hua Hin ligger der mere end 10 golfbaner, hvor Black Mountain og Banyan Golf Club hæver sig op over alle andre baner og er Hua Hins to flagskibe.

Hoteller
Dusit Thani Hua Hin
Evason Hua Hin
Hilton Hua Hin
Black Mountain Golf Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø