Bo i egen villa lige ud til en af verdens bedste golfbaner


Black Mountain Golf Resort ligger 20-25 minutters kørsel fra Hua Hin. Resortet består bl.a. af en spændende og udfordrende par 3-bane, en 18-hullers mesterskabsbane samt et fantastisk og luksuriøst klubhus med en god restaurant, bar og proshop samt et mini supermarked, hvor man kan handle småting, som mælk, brød, ost, vand, øl og vin.  

Klubhuset holder åben alle dage fra kl. 06.00-21.00.

De 40 pool villaer på Black Mountain Resort er nye og moderne og passer til jer, som sætter pris på god kvalitet og frem for alt gerne vil bo nogle dage tæt på golfbanen.

Villa’erne er på 150 kvm. inklusive en stor terrasse og der er plads til 2-5 personer i villaerne, som består af 1, 2 eller 3 soveværelser og 2 badeværelser samt stort køkken/opholdsrum. I alle villa'er er der plads til en opredning. 

Desuden er der privat poolområde i forbindelse med terrassen  

I klubhuset i Black Mountain Golf Club serveres morgenmaden og er inkluderet i prisen. Det samme er 6 runder golf på Black Mountain Golf Course til reduceret green fee. (inkl. caddie fee)

Resortet ligger i nogle fantastiske naturskønne omgivelser for foden af Black Mountain. Black Mountain Golf Course er en del af europatouren, en European Tour Destination, som siden 2009 hvert år er blevet kåret som Thailands bedste golfbane og som er med på Golf Digest liste over verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

Antal værelser: 40
Pool: Ja
Afstand til stranden: 9 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 9 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Black Mountain Golf Resort

Black Mountain Golf Course

Black Mountain ligger i nogle fantastiske naturskønne omgivelser for foden af Black Mountain. Black Mountain Golf Course er en del af Europatouren, en European Tour Destination, som siden 2009 hvert år er blevet kåret som Thailands bedste golfbane og som er med på Golf Digest liste over verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m
Springfield Royal Country Club

Springfield Royal Country Club

Springfield Royal Country Club er et flot anlæg med 27 fremragende golfhuller, designet af Jack Nicklaus. Banen er kåret som den 10. bedste golfbane i Thailand og der venter jer en stor golfoplevelse.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 20.4 km

Kort

Black Mountain Golf Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø