Bo i egen villa lige ud til en af verdens bedste golfbaner


Black Mountain Golf Resort ligger 20-25 minutters kørsel fra Hua Hin. Resortet består bl.a. af en spændende og udfordrende par 3-bane, en 18-hullers mesterskabsbane samt et fantastisk og luksuriøst klubhus med en god restaurant, bar og proshop samt et mini supermarked, hvor man kan handle småting, som mælk, brød, ost, vand, øl og vin.  

Klubhuset holder åben alle dage fra kl. 06.00-21.00.

De 40 pool villaer på Black Mountain Resort er nye og moderne og passer til jer, som sætter pris på god kvalitet og frem for alt gerne vil bo nogle dage tæt på golfbanen.

Villa’erne er på 150 kvm. inklusive en stor terrasse og der er plads til 2-5 personer i villaerne, som består af 1, 2 eller 3 soveværelser og 2 badeværelser samt stort køkken/opholdsrum. I alle villa'er er der plads til en opredning. 

Desuden er der privat poolområde i forbindelse med terrassen  

Resortet ligger i nogle fantastiske naturskønne omgivelser for foden af Black Mountain. Black Mountain Golf Course er en del af europatouren, en European Tour Destination, som siden 2009 hvert år er blevet kåret som Thailands bedste golfbane og som er med på Golf Digest liste over verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

 

Få tilbud
Antal værelser: 40
Pool: Ja
Afstand til stranden: 9 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 9 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

10 nætter og 5 runder golf
Periode
1 nov. 2023 - 31 okt. 2024 fra 23.695,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 10 nætter på Black Mountain i Luxury Pool Villa, 2 bedroom
 • 5 runder golf inkl. caddy og buggy
 • Direkte fly fra København til Bangkok inkl. 30 kg bagage
 • Privat transfer fra Bangkok lufthavn til hotellet og retur
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
 • Spørg efter priser imellem jul og nytår
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Black Mountain Golf Resort

Black Mountain Golf Course

Black Mountain ligger i nogle fantastiske naturskønne omgivelser for foden af Black Mountain. Black Mountain Golf Course er en del af Europatouren, en European Tour Destination, som siden 2009 hvert år er blevet kåret som Thailands bedste golfbane og som er med på Golf Digest liste over verdens 100 bedste golfbaner udenfor USA.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m
Springfield Royal Country Club

Springfield Royal Country Club

Springfield Royal Country Club er et flot anlæg med 27 fremragende golfhuller, designet af Jack Nicklaus. Banen er kåret som den 10. bedste golfbane i Thailand og der venter jer en stor golfoplevelse.

 • 27 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 20.4 km

Kort

Black Mountain Golf Resort

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team