Grækenland

Spil det lækreste golf i Grækenland


Grækenland er Europas nye golfdestination.

Det er nok de færreste, der forbinder Grækenland med golfferier, men det er landets bedste resort, Costa Navarino Resort, nu godt igang med at få lavet om på.

Grækenland fremkalder mange billeder men de fleste henledes nok til at tænke på store flotte oliven, feta ost, græsk yoghurt og ouzo.   

Grækenland er rig på natur og kultur. Grækerne selv, elsker deres traditioner og de er velsignet med en lang og farverig historie med alt fra den græske mytologi, Atlantis, litteratur, filosofi og de olympiske leje.  

Lad dig inspirere af den græske charme og varme og bestil din næste golf ferie til dette nye eksklusive hjørne af Europa.

Ny destination - ny oplevelse - nye ubemærkede baner. 

Ring på 70 23 55 80 og hør meget mere om golf i Grækenland.

Destinationer
Peloponnes

Luksusgolf destinationer i Grækenland

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team