Grækenland

Spil det lækreste golf i Grækenland


Grækenland er Europas nye golfdestination.

Det er nok de færreste, der forbinder Grækenland med golfferier, men det er landets bedste resort, Costa Navarino Resort, nu godt igang med at få lavet om på.

Grækenland fremkalder mange billeder men de fleste henledes nok til at tænke på store flotte oliven, feta ost, græsk yoghurt og ouzo.   

Grækenland er rig på natur og kultur. Grækerne selv, elsker deres traditioner og de er velsignet med en lang og farverig historie med alt fra den græske mytologi, Atlantis, litteratur, filosofi og de olympiske leje.  

Lad dig inspirere af den græske charme og varme og bestil din næste golf ferie til dette nye eksklusive hjørne af Europa.

Ny destination - ny oplevelse - nye ubemærkede baner. 

Ring på 70 23 55 80 og hør meget mere om golf i Grækenland.

Destinationer
Peloponnes

Luksusgolf destinationer i Grækenland

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø