Belek, Tyrkiet

Belek golf ferie - et paradis for golfspillere


Belek-området på Tyrkiets sydligste kyststrækning er et paradis for golfspillere og solhungrende nordeuropæere.

Området, der i dag kaldes den Tyrkiske Riviera, ligger ud til Middelhavet og blev i midten af 1980'erne opdaget som turistdestination. Med hjælp fra den tyrkiske stat skabte man et attraktivt feriemål og området blev hurtigt centrum for golfsportens udvikling i Tyrkiet.

Konceptet er således enkelt. Kæmpemæssige luksushoteller tæt på kysten, fremragende badestrande, op mod 300 solskinsdage om året og golfbaner, der ligger som perler på en snor langs med kysten.

Hoteller
Cornelia De Luxe Resort
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa
Sueno Deluxe Hotel
Sirene Belek Hotel
Titanic Deluxe
Maxx Royal Belek Golf Resort
Regnum Carya Golf & Spa Resort

Hoteller
Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø