Nyere 5-stjernet All-Inclusive hotel i Belek


Fra Sueno Deluxe Hotel er der kun et stenkast til den brede sandstrand, hvor gæsterne kan slænge sig i liggestolene og nyde havudsigten.

På Sueno Deluxe Hotel er der mulighed for at booke flere forskellige værelseskategorier. Hotellet råder over i alt 426 værelser, og I kan bl.a. vælge at lade jer indkvartere i et stort dobbeltværelse (45 m2) med plads til 2-4 personer (dog max 3 voksne). Ønsker man det er der også mulighed for at booke et dobbeltværelse med egen pool og havudsigt.

Er I 4 voksne eller en større familie, så findes der tilmed også familiesuiter på 70 m2 med plads til 3-5 personer. Der er et separat soveværelse samt et kombineret sove- og opholdsrum. I disse suiter er der plads til op til 4 voksne samt et barn. På alle værelser/suiter er der bl.a. gratis Wi-Fi samt minibar, der fyldes hver dag.

Sueno Deluxe Hotel er på mange måder et overdådigt All-Inclusive hotel, hvor I kan vælge mellem flere restauranter. Den store hovedrestaurant, som næsten holder døgnåbent, er opdelt i fem forskellige områder med hvert deres tema. Desuden findes der fire à la carte restauranter (ekstra betaling) samt en lang række mindre barer, hvor I dagen lang kan få snacks og drinks.

Sueno Deluxe Hotel har egen biograf, og til resortet hører der desuden et 7000 m2 stort poolområde samt et mindre indendørs poolområde i forbindelse med hotellets spa-afdelingen. For de mindste og mest legesyge findes der et stort vandland med mere end 20 forskellige vandrutchebaner.

Bemærk venligst!
Såning af nyt græs på Pines og Dunes finder sted i perioden fra midt juni til begyndelsen af september og igen fra slutningen af september til medio af oktober. I hele perioden vil altid en af banerne være åbne.
Desuden er der visse perioder på året hvor fri golf ikke tilbydes.
Hør nærmere ved bestilling.

Antal værelser: 426
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 3 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
15 okt. 2021 - 11 nov. 2021 fra 8.995,-
12 nov. 2021 - 28 nov. 2021 fra 8.695,-
29 nov. 2021 - 30 jan. 2022 fra 8.295,-
31 jan. 2022 - 13 mar. 2022 fra 8.695,-
14 mar. 2022 - 8 maj. 2022 fra 10.295,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Sueno Deluxe
 • All Inclusive på både Sueno Golf Belek, Sueno Deluxe og på golfanlægget Sueno
 • Fri golf på Sueno Dunes & Pines (5 tider bekræftet hjemmefra i 2020)
 • Visse perioder på året er der ikke fri golf (hør nærmere ved bestilling)
 • Privat transfer til/fra lufthavn
 • Shuttle bus til/fra golfbanerne
 • Transport af golfbag og bagage
 • Mulighed for opgradering af værelseskategori - spørg ved bestilling
 • Ved min. 8 personer kan der opnås grupperabat samt reduceret pris på 3-4 golfrunder
 • Direkte fly fra København, Billund, Hamborg (feb – dec) og Aalborg (april – okt)
 • Spørg efter priser på alternative datoer og golf som ikke ses her

Golfbaner

Sueno Golf Club

Sueno Golf Club

Sueno Golf består af to fremragende baner, The Dunes og The Pines. Man kender nemt de to baner pga. de puklede fairways. Banerne hører til blandt de nyere baner i Belek og begge har de, siden åbningen, været blandt de mest populære golfbaner i Belek-området.

 • 36 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.7 km

Kort

Sueno Deluxe Hotel

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø