Nyere 5-stjernet All-Inclusive hotel i Belek


Fra Sueno Deluxe Hotel er der kun et stenkast til den brede sandstrand, hvor gæsterne kan slænge sig i liggestolene og nyde havudsigten.

På Sueno Deluxe Hotel er der mulighed for at booke flere forskellige værelseskategorier. Hotellet råder over i alt 426 værelser, og I kan bl.a. vælge at lade jer indkvartere i et stort dobbeltværelse (45 m2) med plads til 2-4 personer (dog max 3 voksne). Ønsker man det er der også mulighed for at booke et dobbeltværelse med egen pool og havudsigt.

Er I 4 voksne eller en større familie, så findes der tilmed også familiesuiter på 70 m2 med plads til 3-5 personer. Der er et separat soveværelse samt et kombineret sove- og opholdsrum. I disse suiter er der plads til op til 4 voksne samt et barn. På alle værelser/suiter er der bl.a. gratis Wi-Fi samt minibar, der fyldes hver dag.

Sueno Deluxe Hotel er på mange måder et overdådigt All-Inclusive hotel, hvor I kan vælge mellem flere restauranter. Den store hovedrestaurant, som næsten holder døgnåbent, er opdelt i fem forskellige områder med hvert deres tema. Desuden findes der fire à la carte restauranter (ekstra betaling) samt en lang række mindre barer, hvor I dagen lang kan få snacks og drinks.

Sueno Deluxe Hotel har egen biograf, og til resortet hører der desuden et 7000 m2 stort poolområde samt et mindre indendørs poolområde i forbindelse med hotellets spa-afdelingen. For de mindste og mest legesyge findes der et stort vandland med mere end 20 forskellige vandrutchebaner.

 

Få tilbud
Antal værelser: 426
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 3 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter og 4 runder golf
Periode
1 sep. 2024 - 5 nov. 2024 fra 14.395,-
6 nov. 2024 - 31 dec. 2024 fra 11.995,-
1 jan. 2025 - 30 jan. 2025 fra 12.195,-
31 jan. 2025 - 2 mar. 2025 fra 12.695,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Sueno Deluxe
 • 4 runder golf på Sueno Golf
 • All Inclusive på både Sueno Golf Belek, Sueno Deluxe og på golfanlægget Sueno
 • Privat transfer til/fra lufthavn
 • Shuttle bus til/fra golfbanerne
 • Transport af golfbag og bagage
 • Mulighed for opgradering af værelseskategori - spørg ved bestilling
 • Ved min. 8 personer kan der opnås grupperabat samt reduceret pris på 3-4 golfrunder
 • Direkte fly fra København, Billund, Hamborg (feb – dec) og Aalborg (april – okt)
 • Spørg gerne efter priser på alternative datoer og flere runder golf
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Sueno Golf Club

Sueno Golf Club

Sueno Golf består af to fremragende baner, The Dunes og The Pines. Man kender nemt de to baner pga. de puklede fairways. Banerne hører til blandt de nyere baner i Belek og begge har de, siden åbningen, været blandt de mest populære golfbaner i Belek-området.

 • 36 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.7 km

Kort

Sueno Deluxe Hotel

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team