Alicante, Spanien

Longstay i Alicante, Spanien

Long Stay i Alicante er et af vores nye og meget populære steder.

Både El Plantio og Las Colinas er to flotte lejligheder resorts med tilhørende golfbaner, som ligger lige udenfor døren. På El Plantio er der fri golf i hele perioden.  

Fra Dénia til Pilar de la Horadada ligger de idylliske kystbyer som perler på en snor. Området er også kendt for de mange små klippefyldte bugter langt fra turismens epicenter. Oppe i baglandet ligger de fredfyldte pinjeskove og duftende citronlunde, der står i stærk kontrast til den tørre okkerfarvede jord. Heroppe i de små bjergbyer langt fra alfavej kan man for alvor opleve det ægte Spanien.

Nede ved kysten ligger Alicante, der er regionens næststørste by. 'Den lysende by', som romerne døbte den, ligger ved foden af Benacantil-klippen og skuer ud over det glitrende blågrønne Middelhav. Byen med det kosmopolitiske præg er med sin placering direkte ud til Middelhavet en af de hurtigst voksende byer i Spanien.

Den imponerende middelalderborg Castillo de Santa Bárbara er byens vartegn, og Alicante rummer i det hele taget masser af spændende historie. Byen er et yndet rejsemål for turister, der sætter pris på middelhavsstemningen, og som gerne vil kombinere golfferien med slentreture på de brede boulevarder langs havet, besøge trendy shopping gader og nyde et godt måltid mad på en af byens mange fiskerestauranter.

Hoteller
Las Colinas Golf & Country Club
El Plantio Golf Resort
The Residences La Sella Golf Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø