Flot golfresort med fri golf

 


Kyststrækningen syd for Valencia er begunstiget med et mildt klima og op mod 320 årlige solskinsdage, og samtidig er Costa Blanca hjemsted for nogle af Spaniens bedste golfbaner.

På El Plantío Golf Resort tilbydes både ugepakker og Long Stay med fri golf.

Fra resortet er der kun 5 km til 'Den lysende by', som romerne døbte Alicante. Byen ligger ved foden af Benacantil-klippen og skuer ud over det glitrende blågrønne Middelhav. Alicante med det kosmopolitiske præg er et yndet rejsemål for turister, der sætter pris på middelhavsstemningen, og som gerne vil kombinere golfferien med slentreture på de brede boulevarder langs havet og nyde et måltid mad på en af byens mange gode fiskerestauranter.

Få tilbud
Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 2 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay med fri golf
Periode
27 okt. 2024 - 31 dec. 2024 fra 18.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 28 nætter i en 2-bedroom lejlighed
  • Fri golf på El Plantio - tee tider uden restriktioner, booket hjemmefra
  • 28 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke ses her
  • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

El Plantio Golf

El Plantio Golf Club råder både over en 18-hullers golfbane samt en 9-hullers bane. Begge baner er værd at spille og begge ligger de midt i den smukke spanske natur. Til anlægget hører både putting green, pro-shop, hvor man kan leje udstyr. Endelig findes der også både restaurant og omklædningsfaciliteter.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

El Plantio Golf Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team