Flot golfresort med fri golf


Kyststrækningen syd for Valencia er begunstiget med et mildt klima og op mod 320 årlige solskinsdage, og samtidig er Costa Blanca hjemsted for nogle af Spaniens bedste golfbaner.

På El Plantío Golf Resort tilbydes både ugepakker og Long Stay med fri golf.

Fra resortet er der kun 5 km til 'Den lysende by', som romerne døbte Alicante. Byen ligger ved foden af Benacantil-klippen og skuer ud over det glitrende blågrønne Middelhav. Alicante med det kosmopolitiske præg er et yndet rejsemål for turister, der sætter pris på middelhavsstemningen, og som gerne vil kombinere golfferien med slentreture på de brede boulevarder langs havet og nyde et måltid mad på en af byens mange gode fiskerestauranter.

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 5 Km
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 2 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay med fri golf
Periode
1 nov. 2023 - 31 dec. 2023 fra 17.295,-
1 jan. 2024 - 14 mar. 2024 fra 17.295,-
27 okt. 2024 - 31 dec. 2024 fra 18.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 28 nætter i en 2-bedroom lejlighed
  • Fri golf på El Plantio - tee tider uden restriktioner, booket hjemmefra
  • 28 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke ses her
  • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

El Plantio Golf

El Plantio Golf Club råder både over en 18-hullers golfbane samt en 9-hullers bane. Begge baner er værd at spille og begge ligger de midt i den smukke spanske natur. Til anlægget hører både putting green, pro-shop, hvor man kan leje udstyr. Endelig findes der også både restaurant og omklædningsfaciliteter.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

El Plantio Golf Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø