Costa del Sol, Spanien

Longstay i Costa Del Sol, Spanien

I oktober 2023 samt februar og marts 2024 har vi vores værtspar på plads i Estepona, hvor de vil afholde turneringer og sociale arrangementer. 

Costa del Sol er vores mest populære Long Stay destination. Det er her, at vi har flest tilbud og her, at vores danske værtspar holder til.

Vælger I at bo i nærheden Estepona, er der mulighed for at deltage i ugentlige turneringer, fællesspisning og andre sociale arrangementer.  

Vælg mellem steder som ONA Valle Romano, Casas del Mar, Colina del Paraiso og The Flag

Danskernes mest populære golfdestination
Flere af de bedste baner er på spektakulær vis anlagt oppe i bjergene, og giver nogle enestående views ud over området, havet og de små kystbyer. La Reserva de Sotogrande, San Roque, Alhaurín, Finca Cortesín, Rio Real, Valderrama og Valle Romano. Alle sammen fantastiske baner, som hver på deres måde har noget unikt at byde på.

Hele den smukke kyststrækning består af lange hvide strande, palmer og cypresser og hyggelige landsbyer. Det meste af kystenligger i læ af bjergene mod nord og med mere end 300 solskinsdage om året byder området på perfekte rammer for en golfferie sydpå. Og det uanset om I planlægger en uges golfferie i påsken, i efterårsferien eller hellere vil afsted på et Long Stay ophold i januar-februar-marts måned, hvor kongvinter har lagt de danske golfbaner på is.

Baglandet, Andalusien, er samtidig en af de smukkeste regioner i Europa. Tag turen op i bjergene og lad jer forføre af olivenlunde, vinmarker og de små karakteristiske bjerglandsbyer med de hvidkalkede huse. Oplev stilheden, skønheden og charmen i byer som Ronda eller Mijas. Besøger I Mijas om aftenen vil I kunne opleve en hel særlig stemning på byens små restauranter, hvor de lokale familier er med til at skabe den ægte spanske stemning.

Prøv også at lægge vejen forbi en af de mindre havnebyer, hvor I kan sidde med udsigten over det solglitrende Middelhav og spise en god frokost på den lille lokale fiskerestaurant eller gør som jetsettet og slå jer ned på en bar i Puerto Banús.

Vil I kombinere sol, sommer og strand med kulturoplevelser og golf i verdensklasse, så er Costa del Sol stedet at tage hen.

ClassicGolf kender Solkysten og hele Andalusien bedre end de fleste. Derfor kan vi også tilbyde jer en service og vejledning omkring ophold, golfbaner og attraktioner, som er helt unik. Vi lytter til jeres ønsker og skræddersyr golfrejsen, så I får en uforglemmelig oplevelse og en masse dejlige minder med hjem fra golfferien.

Hoteller
Alcazaba Lagoon
ONA Valle Romano
Mirador Estepona Hills
Ona Alanda Club Marbella
Jardines Las Golondrinas
Lauro Golf Resort

Longstay lejlighederHvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team