Luksuriøst feriested i moderne middelhavsstil

 

Alcazaba Lagoon er et luksuriøst resort beliggende nær den eftertragtede by Estepona på Costa del Sol.

Her finder du en oase af ferieboliger i stille omgivelser, der på fineste vis blander sig med den betagende bjergrige horisont.

Lejlighederne er moderne indrettet med god plads, og udstyret med alt hvad du behøver – vi tør godt sige, at du fra første bekendtskab straks vil føle dig hjemme på Alcazaba Lagoon.

Alle lejligheder har som minimum 2 soveværelser, 2 badeværelser, stue, køkken og den dejligste terrasse, med mulighed for at nyde den smukkeste solnedgang over bjergene.

Ud over de skønne lejligheder, så byder resortet også på Europas første kunstige blå lagune med tilhørende sandstrand samt egen restaurant.

Med kun 2 km til Estepona Golf, 6 km til Valle Romano og 10 km til Dona Julia, har du ikke langt til de populære golfbaner i området.

Og skal du en tur til den hyggelige by Estepona med de smalle gader og et væld af butikker og restauranter samt en charmerende strandpromenade, så er der kun 10 km til det eftertragtede Plaza de las Flores.

Lejlighederne er privatejede, og vi kan ikke garantere hvilken lejlighed, du vil få tildelt, men som det fremgår af billederne, er alle lejligheder i fineste stand. Og alle med god plads samt lyst og moderne indrettet.

Ønsker du en anden golfpakke end den i vores priseksempel, evt. andre baner eller flere eller færre green fees, så er det også en mulighed. 

Spørg gerne hvis du ønsker en anden periode end eksemplet nedenfor.

 

 

 

Få tilbud
Reception: Ja
Rengøring: Hver Anden Uge
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 100 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 5 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Longstay - 28 nætter
Periode
1 okt. 2024 - 31 dec. 2024 fra 22.250,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser
 • 15 x green fees på Dona Julia incl. tee tids restriktioner
 • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Aarhus
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfpakker, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Dona Julia

Dona Julia Golf Club ligger på Costa del Sol mellem Marbella og Sotogrande og ikke langt fra Estepona by. Det er helt klart en af de bedste golfbaner i området, der ligger perfekt integreret i den smukke spanske natur. OBS - der er ikke tilhørende træningsfaciliteter/drivingrange

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 8.4 km
Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.8 km
Club-de-Golf-La-Canada

La Canada Golf

La Canada er den eneste kommunale golfbane på Costa del Sol. Banen er designet af Robert Trent Jones, og de første ni huller åbnede i 1982. De sidste ni kom til i 2001, og med de helt rigtige kunstvandings- og drænforhold, er banen altid i perfekt stand.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 23.0 km

Kort

Alcazaba Lagoon

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team