LongStay

ClassicGolf LongStay


LongStay golf ophold med havudsigt, eftermiddagssol, socialt samvær og masser af golf. 
 
Oplev solen og varmen en hel måned og få spillet masser af golf i vinter halvåret.

Tag på et LongStay golf ophold med ClassicGolf. Vi har masser af skønne steder i både Spanien, Portugal og USA. 
Vores destinationer, især i Spanien, er utroligt populære og mange vender tilbage hertil år efter år. I Estepona kan vi, som de eneste, tilbyde særaftale på lejligheder med altan og eftermiddagssol og det er også her vores populære værtspar Per & Lene byder velkommen til masser af sociale aktiviteter. 
ClassicGolf er eksperter indenfor LongStay Golf. Vi skræddersyr jeres rejse og tilbyder LongStay ophold i lækre lejligheder af typisk fire ugers varighed. Længden af jeres LongStay ophold kan naturligvis tilpasses jeres behov, så det enten bliver kortere eller længere.

At tage på LongStay i f.eks. Sydeuropa giver jer mulighed for, at nyde godt af alt det, som vi længes efter, når vejret herhjemme ikke viser sig fra sin bedste side. 

Vi kalder det et livsstilsophold og en komplet ferieoplevelse med masser af golf og rig mulighed for, at møde nye mennesker og danne nye bekendtskaber/venskaber.

LongStay - nu med langt flere fordele
Nu er det blevet endnu mere attraktivt at rejse på et LongStay ophold med ClassicGolf.

Antallet af hoteller og lejligheder både i Andalusien, Alicante, i USA og på Algarvekysten er steget, så I har lettere ved at finde præcis den bolig I ønsker. Det er alle sammen boliger af høj standard med en god beliggenhed og mulighed for bl.a. at sidde på terrassen og nyde solen.

Der kommer hele tiden nye destinationer til og derfor tør vi også godt kalde os en af de største og bedste hjemlige udbydere af LongStay Golf ophold. 

Vi ved fra vores gæster, at når man tager på Long Stay, så vægtes det sociale element højt. Derfor har vi også både et dansk værtspar samt en PGA pro'er (begge dele i visse perioder og på udvalgte destinationer), som er med til at sikre, at jeres ophold byder på træning, matchdage og sociale aktiviteter sammen med andre glade danske golfspillere.

I får altså rig lejlighed til at danne nye venskaber, deltage i hyggelige sociale sammenkomster, spille turneringer og komme ud og spise på nogle gode, lokale restauranter.

På Costa del Sol tilbyder vi spil på nedenstående baner. I kan enten vælge en prisbevidst løsning, en bane som kan spilles uden brug af buggy, eller I kan vælge en topklassebane som eksempelvis Valle Romano:

 • Estepona Golf (den prisbevidste bane – Kan gås)
 • Lauro Golf (den prisbevidste bane – let at gå)
 • El Paraiso Golf (medium prisniveau – let at gå)
 • Dona Julia Golf (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • Valle Romano (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • El Chaparral Golf (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • Cabopino Golf (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • Santa Clara (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • Marbella Golf & CC (medium prisniveau, buggy anbefales) 

Når du rejser med ClassicGolf til Costa del Sol (og andre destinationer) er følgende inkluderet i rejsen: 

 • Der er altid nogen at spille med. Du er aldrig alene, selvom du måske rejser alene!
 • Per Holtse og hans kone, Lene tager hånd om jer i Estepona området i februar og marts måned
 • Gratis undervisning med PGA pro, Andrew Butler fra Estepona Golf 2 gange om ugen (gælder for februar og marts måned i Estepona området)
 • Ugentligt samvær med vin og tapas (gælder for februar og marts måned)
 • Ugentlig turnering på Estepona Golf (gælder for februar og marts måned)
 • De bedste golfbaner efter eget ønske med det antal runder du vil have
 • Alle vores gæster er automatisk dækket ved sygdom, hvis de har det blå sygesikringsbevis
 • Skulle der være brug for det, står vi til rådighed 24/7 og vores telefon er åben døgnet rundt
 • Vi har gratis Wi-Fi i alle lejlighederne og mulighed for at se dansk tv på udvalgte steder
 • El forbrug, ugentlig rengøring samt linned skift er inkluderet i pakkeprisen (i øvrigt ingen overraskelser hos os ifht pakkepris)

OBS: PGA pro inkl træning, turnering og tapas er forbeholdt Costa del Sol (Estepona området).  

TV-udsendelser på DK4 om Long Stay
I samarbejde med DK4 har ClassicGolf været på Algarvekysten i Portugal. Det er der kommet to udsendelser ud af, som begge omhandler Long Stay på Algarvekysten.  

Udsendelserne på DK4 er som et ’levende rejsemagasin’, og ved at se vores seneste udsendelse får du de bedste forudsætninger for at vælge netop det hotel og de baner, som indfrier alle dine ferieønsker til et Long Stay ophold.   

Se med og find ud af om din næste rejse eksempelvis skal gå til Casares del Mar Luxury apartments, Marina Club Lagos Resort, Pestana Golf & Resorts eller Salgados Vila das Lagoas og med spil på den fantastiske Onyria Palmares golfbane.

Se udsendelserne på din computer. Klik på nedenstående link

DK4  - første udsendelse - klik her

DK4 - anden udsendelse - Klik her

Nedenfor kan I se vores mange spændende tilbud og lade jer inspirere til jeres næste Long Stay Golf ophold med ClassicGolf. 
Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø