LongStay Golf

LONGSTAY GOLF = HAVUDSIGT, EFTERMIDDAGSSOL, SOCIALT SAMVÆR & GOD GOLF

Oplev solen og varmen en hel måned og spil på nogle af Sydeuropas bedste golfbaner.

Tag på et Long Stay Golf ophold med ClassicGolf. Vælg mellem 15 forskellige steder i enten Portugal eller Spanien.  

ClassicGolf er eksperter indenfor Langtidsgolf eller Long Stay Golf. Vi skræddersyr jeres rejse og tilbyder Long Stay ophold i lækre lejligheder af typisk fire ugers varighed. Længden af jeres langtidsgolf-ophold kan naturligvis tilpasses jeres behov, så det enten bliver kortere eller længere.

At tage på langtidsgolf en kortere eller længere periode i Sydeuropa giver jeg mulighed for at nyde godt af alt det, som vi længes efter, når vejret herhjemme ikke viser sig fra sin bedste side. 

Vi kalder det et livsstilsophold og en komplet ferieoplevelse med masser af golf og mulighed for at møde nye mennesker og danne nye bekendtskaber/venskaber.

Long Stay - nu med langt flere fordele
Nu er det blevet endnu mere attraktivt at rejse på et LONGSTAY OPHOLD med ClassicGolf.

Antallet af hoteller og lejligheder både i Andalusien, Alicante, i USA og på Algarvekysten er steget, så I har lettere ved at finde præcis den bolig I ønsker. Det er alle sammen boliger af høj standard med en god beliggenhed og mulighed for bl.a. at sidde på terrassen og nyde solen.

Der kommer hele tiden nye destinationer til og derfor tør vi også godt kalde os en af de største og bedste hjemlige udbydere af Long Stay Golf ophold. 

Vi ved fra vores gæster, at når man tager på Long Stay, så vægtes det sociale element højt. Derfor har vi også både et dansk værtspar samt en PGA pro'er (begge dele i visse perioder og på udvalgte destinationer), som er med til at sikre, at jeres ophold byder på træning, matchdage og sociale aktiviteter sammen med andre glade danske golfspillere.

I får altså rig lejlighed til at danne nye venskaber, deltage i hyggelige sociale sammenkomster, spille turneringer og komme ud og spise på nogle gode, lokale restauranter.

På Costa del Sol tilbyder vi spil på nedenstående baner. I kan enten vælge en prisbevidst løsning, en bane som kan spilles uden brug af buggy, eller I kan vælge en topklassebane som eksempelvis Valle Romano:

 • Estepona Golf (den prisbevidste bane – Kan gås)
 • Lauro Golf (den prisbevidste bane – let at gå)
 • El Paraiso Golf (medium prisniveau – let at gå)
 • Dona Julia Golf (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • Valle Romano (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • El Chaparral Golf (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • Cabopino Golf (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • Santa Clara (medium prisniveau, buggy anbefales)
 • Marbella Golf & CC (medium prisniveau, buggy anbefales) 

Når du rejser med ClassicGolf til Costa del Sol (og andre destinationer) er følgende inkluderet i rejsen: 

 • Der er altid nogen at spille med. Du er aldrig alene, selvom du måske rejser alene!
 • Per Holtse og hans kone, Lene tager hånd om jer i Estepona området i februar og marts måned
 • Gratis undervisning med PGA pro, Andrew Butler fra Estepona Golf 2 gange om ugen (gælder for februar og marts måned i Estepona området)
 • Ugentligt samvær med vin og tapas (gælder for februar og marts måned)
 • Ugentlig turnering på Estepona Golf (gælder for februar og marts måned)
 • De bedste golfbaner efter eget ønske med det antal runder du vil have
 • Alle vores gæster er automatisk dækket ved sygdom, hvis de har det blå sygesikringsbevis
 • Skulle der være brug for det, står vi til rådighed 24/7 og vores telefon er åben døgnet rundt
 • Vi har gratis Wi-Fi i alle lejlighederne og mulighed for at se dansk tv på udvalgte steder
 • El forbrug, ugentlig rengøring samt linned skift er inkluderet i pakkeprisen (i øvrigt ingen overraskelser hos os ifht pakkepris)

OBS: PGA pro inkl træning, turnering og tapas er forbeholdt Costa del Sol (Estepona området).  

TV-udsendelser på DK4 om Long Stay
I samarbejde med DK4 har ClassicGolf været på Algarvekysten i Portugal. Det er der kommet to udsendelser ud af, som begge omhandler Long Stay på Algarvekysten.  

Udsendelserne på DK4 er som et ’levende rejsemagasin’, og ved at se vores seneste udsendelse får du de bedste forudsætninger for at vælge netop det hotel og de baner, som indfrier alle dine ferieønsker til et Long Stay ophold.   

Se med og find ud af om din næste rejse eksempelvis skal gå til Casares del Mar Luxury apartments, Marina Club Lagos Resort, Pestana Golf & Resorts eller Salgados Vila das Lagoas og med spil på den fantastiske Onyria Palmares golfbane.

Se udsendelserne på din computer. Klik på nedenstående link

DK4  - første udsendelse - klik her

DK4 - anden udsendelse - Klik her

Nedenfor kan I se vores mange spændende tilbud og lade jer inspirere til jeres næste Long Stay Golf ophold med ClassicGolf. Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar