Longstay Golf i udlandet | Longstay Golfrejse til bl.a. USA, Spanien, Portugal

LongStay

ClassicGolf LongStay

Tag på Longstay med ClassicGolf i vinterhalvåret – forude venter sol og varme, sociale aktiviteter samt en masse god golf.

Vi har mange skønne steder at vælge imellem i blandt andet Spanien og Portugal. 

Vores destinationer, især i Spanien, er utroligt populære og mange vender tilbage hertil år efter år. I Estepona kan vi, som de eneste, og på udvalgte steder, tilbyde særaftale på lejligheder med altan og eftermiddagssol, og det er også her vores populære værtspar Per & Lene byder velkommen til hyggeligt fællesskab og sociale aktiviteter. 

ClassicGolf er eksperter indenfor LongStay Golf. Vi skræddersyr jeres rejse og tilbyder LongStay ophold i lækre lejligheder af typisk fire ugers varighed. Længden af jeres LongStay ophold kan naturligvis tilpasses jeres behov, så det enten bliver kortere eller længere. Ligeledes tilpasser vi jeres rejse ift. den golf, I ønsker.


Vi kalder det et livsstilsophold og en komplet ferieoplevelse med masser af golf og rig mulighed for at møde nye mennesker og danne nye bekendtskaber/venskaber.

LongStay - nu med langt flere fordele
Nu er det blevet endnu mere attraktivt at rejse på et LongStay ophold med ClassicGolf.

Antallet af hoteller og lejligheder både i Andalusien, Alicante og på Algarvekysten er steget, så I har lettere ved at finde præcis den bolig, I ønsker. Det er alle sammen boliger af høj standard med en god beliggenhed og mulighed for bl.a. at sidde på terrassen og nyde solen.

Vi ved fra vores gæster, at når man tager på Long Stay, så vægtes det sociale element højt. Derfor har vi også både et dansk værtspar samt en golfprofessionel (begge dele i visse perioder og på udvalgte destinationer), som er med til at sikre, at jeres ophold byder på træning, matchdage og sociale aktiviteter sammen med andre glade danske golfspillere.

I får altså rig lejlighed til at danne nye venskaber, deltage i hyggelige sociale sammenkomster, spille turneringer og komme ud og spise på nogle gode, lokale restauranter.

På Costa del Sol kan du bl.a. spille på flg. flotte baner:

 • El Paraiso Golf (Let at gå)
 • Dona Julia Golf (Buggy anbefales)
 • Valle Romano Golf (Buggy anbefales, nogle går den)
 • El Chaparral Golf (Buggy anbefales)
 • Cabopino Golf (Buggy anbefales)
 • La Canada Golf (Kan gås) 
 • Santa Clara Golf (Buggy anbefales, nogle går den)
 • Marbella Golf & Country Club (Buggy anbefales)
 • Estepona Golf (Kan gås)
 • Lauro Golf (Kan gås)

 

Når du rejser med ClassicGolf til Costa del Sol har du følgende muligheder: 

 • Der er altid nogen at spille med. Du er aldrig alene, selvom du måske rejser alene!
 • Lene og Per Holtse tager hånd om jer i Estepona området i oktober måned samt i februar og marts måned
 • Undervisning med golfprofessionel (gælder for februar og marts måned i Estepona området)
 • Ugentligt samvær med vin og tapas (gælder for oktober måned samt februar og marts måned) 
 • Ugentlig turnering (gælder for oktober måned samt februar og marts måned) 
 • De bedste golfbaner efter eget ønske med det antal runder du vil have
 • Alle vores gæster er automatisk dækket ved sygdom, hvis de har det blå sygesikringsbevis
 • Skulle der være brug for det, står vi til rådighed 24/7, og vores telefon er åben døgnet rundt
 • Vi har gratis Wi-Fi i alle lejlighederne og mulighed for at se dansk tv på udvalgte steder. Flere steder har vi aftalt at vores gæster nyder godt af en opgraderet WI-FI.
 • El-forbrug, ugentlig rengøring samt skift af linned er inkluderet i pakkeprisen (i øvrigt ingen overraskelser hos os ifht. pakkepris)

 

TV-udsendelser på DK4 om Long Stay
I samarbejde med DK4 har ClassicGolf været på Algarvekysten i Portugal. Det er der kommet to udsendelser ud af, som begge omhandler Long Stay på Algarvekysten.  

Udsendelserne på DK4 er som et ’levende rejsemagasin’, og ved at se vores seneste udsendelse får du de bedste forudsætninger for at vælge netop det hotel og de baner, som indfrier alle dine ferieønsker til et Long Stay ophold.   

Se med og find ud af om din næste rejse eksempelvis skal gå til Ona Valle Romano, Mirador Estepona Hills, Casas del Mar, Pestana Golf & Resorts, Boavista Golf Resort  eller Marina Club Lagos Resort med spil på den fantastiske Onyria Palmares golfbane.

Se udsendelserne på din computer. Klik på nedenstående link

DK4  - første udsendelse - klik her

DK4 - anden udsendelse - Klik her

Nedenfor kan I se vores mange spændende tilbud og lade jer inspirere til jeres næste LongStay Golf ophold med ClassicGolf. 

 
Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø