Ophold i lejligheder og med fri golf


Lauro Golf ligger i nærheden af Alhaurin de la Torre tæt ved Guadalhorce-dalen og kun cirka 20 kilometer fra Malaga Lufthavn.

Under opholdet bor I tæt på golfbanen i store lejligheder. Lejlighederne, der er opført i ægte andalusisk stil, har alle aircondition, to soveværelser samt to badeværelser, hvoraf det ene har jacuzzi. Til lejlighederne hører endvidere et fuldt udstyret køkken, vaskemaskine, tv, sikkerhedsboks og en hyggelig solterrasse.

Foretrækker man at spise ude, findes der i forbindelse med klubhuset på Lauro Golf en hyggelig restaurant, hvor der serveres et bredt udvalg af lækre retter fra det andalusiske køkken.

Dette hyggelige resort er et sikkert valg for alle golfentusiaster. For med fri golf under hele opholdet er vejen banet for et vidunderligt ophold på Costa del Sol. Tilmed findes der indenfor kørselsafstand flere af solkystens bedste golfbaner, som eksempelvis Sotogrande og Valderrama.

Skulle der blive behov for lidt variation, kan vi anbefale, at man snupper sig en tur i poolen, benytter resortets ridecenter eller spiller en gang Paddle-tennis.

Få tilbud
Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Nej
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 500 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Nej
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay - 28 nætter med fri golf
Periode
1 dec. 2023 - 30 apr. 2024 fra 19.195,-
1 maj. 2024 - 30 sep. 2024 fra 20.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 28 overnatninger på Lauro Golf Resort i dejlig ferielejlighed
  • Fri golf på på Lauro Golf (27 huller)
  • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
  • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Lauro Golf Resort

Lauro Golf

Lauro Golf ligger oppe i bjergene ved Mijas. Det er en hyggelig golfbane til en fornuftig green fee pris, og en golfbane, som kan spilles både af øvede og af nybegyndere.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1.6 km

Kort

Lauro Golf Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team