Grækenland

Grækenland

Grækenland er Europas nye golfdestination. Det er nok de færreste, der forbinder Grækenland med golfferier, men det er landets bedste resort, Costa Navarino Resort, godt igang med at få lavet om på.

Costa Navarino Resort, der ligger i fantastiske omgivelser på halvøen Peloponnes, er blevet kåret som European Golf Resort of the Year i 2017.

Nu tilbyder ClassicGolf rejser til dette eksklusive hjørne af Europa.

Indkvarteringen sker på et 5-stjernet luksushotel og resortet, der råder over to fantastiske 18-hullers golfbaner, er noget af det bedste, som findes i hele Europa.

Destinationer
Peloponnes

Destinationer i Grækenland

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar