Dejligt lejlighedsresort tæt ved by og strand


Ona Alanda Club Marbella ligger kun 12 km fra Marbella centrum.

Resortet er det perfekte valg for golfentusiaster på udkig efter den ultimative golfoplevelse på Costa del Sol i Spanien. Dette hyggelige feriested er ideelt beliggende og tilbyder en perfekt kombination af komfort, faciliteter og nem adgang til nogle af de bedste golfbaner i regionen.

I kan derudover gå ned til den skønne strand, der blandt andet byder på flere hyggelige strandrestauranterHer er der rig mulighed for at sidde og nyde den flotte solnedgang og spise skønne lokale specialiteter og andet godt.

Lejlighederne er godt indrettet med et eller to soveværelser, altan, stue samt åbent køkken, der er udstyret med alle nødvendige faciliteter såsom opvaskemaskine, komfur og mikroovn.   

Til resortet hører både en indendørs- og en udendørs pool, jacuzzi, sauna og fitness.

Udearealerne er anlagt med både fontæner, træer, blomster og anden beplantning.

Når I skal spille golf, så er der ikke langt til hverken Marbella Golf Country Club, Santa Clara, Mijas Golf, Cabopino eller Chaparral. 

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Ja
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 200 M
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Ja
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 500 M
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay - 28 nætter - Golf på Marbella Golf eller Santa Clara
Periode
1 okt. 2023 - 30 apr. 2024 fra 19.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i en stor ferielejlighed med stue, køkken og 1 soveværelse
 • 15 x golf på Marbella Golf & Country Club inkl. buggy
 • Mulighed for andre golfpakker
 • 28 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg inkl. golfbag og kuffert
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Marbella Golf & Country Club

Marbella Golf & Country Club

Flot parkbane, der er designet af Robert Trent Jones Senior. Banen ligger kun 5 min. fra Marbella. Det er en rigtig dejlig golfbane, hvor man gang på gang begejstres over både natur og layout.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.2 km
Santa Clara

Santa Clara

En parkbane uden megen rough, men til gengæld er der vand i spil på 9 af de 18 huller. Banen åbnede i 2001 og er anlagt med stor hensyntagen til den oprindelige natur. Santa Clara er en bane, hvor alle golfspillere kan få nogle fornøjelige timer på et perfekt trimmet anlæg.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 8.4 km

Chaparral

Chaparral Golf Club er en 18-hullers golfbane med fantastisk beliggenhed, 700 m fra stranden og tæt på Fuengirola. Den storslående havudsigt kombineret med den smukke omkringliggende natur og 18 meget spændende huller gør Chaparral til et sandt golf paradis.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 15.7 km
Cabopino Golf

Cabopino Golf

Cabopino ligger ud til havet og fra flere af banens huller er der en fantastisk udsigt til det glitrende Middelhav. Greens er store og tager godt imod. Banens signaturhul er hul 3. Teestedet er placeret på en klippe 200 meter over fairway. Par-4 hullet spiller ikke mere end 288 meter fra gul tee, så de langtslående spillere kan uden problemer gå direkte efter green. Banen henvender sig til alle spillere fra handicap 36 og ned.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 5.5 km

Kort

Ona Alanda Club Marbella

ANMELDELSER


Vi kommer igen

Hej Knud

Vi er så kommet hjem til regnen her i DK efter en perfekt golf ferie. Alt er gået lige efter bogen, god lejlighed på Alanda og en rigtig god service på Marbella golf. Tak for Cavaen som stod og ventede på os, da vi ankom det var en god overraskelse.

Så tak for en god behandling, så må vi bare se frem til næste år.

Mvh

Per og Stine

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø