Dejligt lejlighedsresort tæt ved by og strand


Ona Alanda Club Marbella ligger kun 12 km fra Marbella centrum.

Resortet er det perfekte valg for golfentusiaster på udkig efter den ultimative golfoplevelse på Costa del Sol i Spanien. Dette hyggelige feriested er ideelt beliggende og tilbyder en perfekt kombination af komfort, faciliteter og nem adgang til nogle af de bedste golfbaner i regionen.

I kan derudover gå ned til den skønne strand, der blandt andet byder på flere hyggelige strandrestauranterHer er der rig mulighed for at sidde og nyde den flotte solnedgang og spise skønne lokale specialiteter og andet godt.

Lejlighederne er godt indrettet med et eller to soveværelser, altan, stue samt åbent køkken, der er udstyret med alle nødvendige faciliteter såsom opvaskemaskine, komfur og mikroovn.   

Til resortet hører både en indendørs- og en udendørs pool, jacuzzi, sauna og fitness.

Udearealerne er anlagt med både fontæner, træer, blomster og anden beplantning.

Når I skal spille golf, så er der ikke langt til hverken Marbella Golf Country Club, Santa Clara, Mijas Golf, Cabopino eller Chaparral. 

Få tilbud
Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Ja
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 200 M
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Ja
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 500 M
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay - 28 nætter - Golf på Marbella Golf eller Santa Clara
Periode
1 okt. 2023 - 30 apr. 2024 fra 19.995,-
1 okt. 2024 - 30 nov. 2024 fra 23.750,-
1 dec. 2024 - 31 dec. 2024 fra 19.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i en stor ferielejlighed med stue, køkken og 1 soveværelse
 • 15 x golf på Marbella Golf & Country Club inkl. buggy
 • Mulighed for andre golfpakker
 • 28 dages lejebil inkl. fri km
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Aarhus
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Marbella Golf & Country Club

Marbella Golf & Country Club

Flot parkbane, der er designet af Robert Trent Jones Senior. Banen ligger kun 5 min. fra Marbella. Det er en rigtig dejlig golfbane, hvor man gang på gang begejstres over både natur og layout.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.2 km
Santa Clara

Santa Clara

En parkbane uden megen rough, men til gengæld er der vand i spil på 9 af de 18 huller. Banen åbnede i 2001 og er anlagt med stor hensyntagen til den oprindelige natur. Santa Clara er en bane, hvor alle golfspillere kan få nogle fornøjelige timer på et perfekt trimmet anlæg.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 8.4 km

Chaparral

Chaparral Golf Club er en 18-hullers golfbane med fantastisk beliggenhed, 700 m fra stranden og tæt på Fuengirola. Den storslående havudsigt kombineret med den smukke omkringliggende natur og 18 meget spændende huller gør Chaparral til et sandt golf paradis.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 15.7 km
Cabopino Golf

Cabopino Golf

Cabopino ligger ud til havet og fra flere af banens huller er der en fantastisk udsigt til det glitrende Middelhav. Greens er store og tager godt imod. Banens signaturhul er hul 3. Teestedet er placeret på en klippe 200 meter over fairway. Par-4 hullet spiller ikke mere end 288 meter fra gul tee, så de langtslående spillere kan uden problemer gå direkte efter green. Banen henvender sig til alle spillere fra handicap 36 og ned.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 5.5 km

Kort

Ona Alanda Club Marbella

ANMELDELSER


Vi kommer igen

Hej Knud

Vi er så kommet hjem til regnen her i DK efter en perfekt golf ferie. Alt er gået lige efter bogen, god lejlighed på Alanda og en rigtig god service på Marbella golf. Tak for Cavaen som stod og ventede på os, da vi ankom det var en god overraskelse.

Så tak for en god behandling, så må vi bare se frem til næste år.

Mvh

Per og Stine

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team