Lækkert golfresort i Lagos


Marina Club Lagos Resort ligger i gåafstand fra Lagos ved byens marina, Marina de Lagos.

Jeres hotelsuite ligger samtidig centralt i forhold til jeres nye ’hjemmeklub’ i den måned I opholder jer på Algarvekysten. Onyria Palmares Beach & Golf Resort er således kun 10 minutters kørsel fra Marina Club Lagos.

Fra altanen på jeres hotelsuite er der udsigt til poolområdet eller haven og mod et mindre ekstra gebyr er det muligt at få en hotelsuite med udsigt til marinaen. De moderne 2-værelses suiter indeholder soveværelse, stue/opholdsrum samt et mindre køkken. I lejlighederne er der gratis Wi-Fi og gratis udendørs parkering.

Lige uden for døren ligger den store marina, hvor der er masser af liv det meste af året, og i gåafstand fra Marina Club Lagos ligger den historiske by, Lagos med al sin charme. Her kan man få megen tid til at gå med at slentre i de smalle gader og måske slå sig ned på torvet for at drikke en kop kaffe.

Vi har valgt Lagos som vores udgangspunkt for Long Stay på Algarvekysten, fordi Lagos er en spændende by med gode shoppingmuligheder og mange hyggelige restauranter og barer.

Vil I forkæles med nogle ekstraordinære golfoplevelser, så glæd jer til at spille Onyria Palmares Golf.

TV-udsendelser på DK4 om Long Stay
I samarbejde med DK4 har ClassicGolf været på Algarvekysten i Portugal. Det er der kommet to udsendelser ud af, som begge omhandler Long Stay på Algarvekysten.  

Udsendelserne på DK4 er som et ’levende rejsemagasin’, og ved at se vores seneste udsendelse får du de bedste forudsætninger for at vælge netop det hotel og de baner, som indfrier alle dine ferieønsker til et Long Stay ophold.   

Se med og find ud af om din næste rejse eksempelvis skal gå til Casares del Mar Luxury apartments, Marina Club Lagos Resort, Pestana Golf & Resorts eller Salgados Vila das Lagoas og med spil på den fantastiske Onyria Palmares golfbane.

Se udsendelserne på din computer. Klik på nedenstående link

DK4  - første udsendelse - klik her

DK4 - anden udsendelse - Klik her

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Muligt
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Nej
Opvaskemaskine: Nej
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Ja
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 100 M
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf ligger ud mod Lagos bugten og byder på en fantastisk golfoplevelse. Robert Trent Jones Jr. har designet 27 golfhuller, Alvor, Lagos og Praia sløjferne, som tilsammen udgør en god variation af flade kystnære huller samt golfhuller, som snor sig i det bakkede landskab lidt væk fra havet. Onyria Palmares Golf blev i 2012, 2013 og 2014 kåret som bedste golfbane i Portugal. Trent Jones har kaldt banen for en noget varmere og mere behagelig udgave af skotsk linksgolf.

  • 27 huller
  • Seaside
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 6.0 km

Kort

Marina Club Lagos Resort

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø