Lækkert golfresort i Lagos


Marina Club Lagos Resort ligger i gåafstand fra Lagos ved byens marina, Marina de Lagos.

Jeres hotelsuite ligger samtidig centralt i forhold til jeres nye ’hjemmeklub’ i den måned I opholder jer på Algarvekysten. Onyria Palmares Beach & Golf Resort er således kun 10 minutters kørsel fra Marina Club Lagos.

Fra altanen på jeres hotelsuite er der udsigt til poolområdet eller haven og mod et mindre ekstra gebyr er det muligt at få en hotelsuite med udsigt til marinaen. Lejlighederne indeholder soveværelse, stue/opholdsrum samt et mindre køkken. I lejlighederne er der gratis Wi-Fi og gratis udendørs parkering.

Lige uden for døren ligger den store marina, hvor der er masser af liv det meste af året, og i gåafstand fra Marina Club Lagos ligger den historiske by, Lagos med al sin charme. Her kan man få megen tid til at gå med at slentre i de smalle gader og måske slå sig ned på torvet for at drikke en kop kaffe.

Vi har valgt Lagos som vores udgangspunkt for Long Stay på Algarvekysten, fordi Lagos er en spændende by med gode shopping-muligheder og mange hyggelige restauranter og barer.

Vil I forkæles med nogle ekstraordinære golfoplevelser, så glæd jer til at spille Onyria Palmares Golf.

TV-udsendelser på DK4 om Long Stay
I samarbejde med DK4 har ClassicGolf været på Algarvekysten i Portugal. Det er der kommet to udsendelser ud af, som begge omhandler Long Stay på Algarvekysten.  

Udsendelserne på DK4 er som et ’levende rejsemagasin’, og ved at se vores seneste udsendelse får du de bedste forudsætninger for at vælge netop det hotel og de baner, som indfrier alle dine ferieønsker til et Long Stay ophold.   

Se med og find ud af om din næste rejse eksempelvis skal gå til Casares del Mar Luxury apartments, Marina Club Lagos Resort, Pestana Golf & Resorts eller Salgados Vila das Lagoas og med spil på den fantastiske Onyria Palmares golfbane.

Se udsendelserne på din computer. Klik på nedenstående link

DK4  - første udsendelse - klik her

DK4 - anden udsendelse - Klik her

Reception: Ja
Rengøring: Ugentligt
Havudsigt: Muligt
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Afstand restaurant/bar: 0 M
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Nej
Opvaskemaskine: Nej
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Ja
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 100 M
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

28 nætter med 14 runder golf
Pris på forespørgsel
Du får:
 • 28 nætter på Marina Club Lagos i lejlighed med 1 soveværelse
 • 14 runder golf på Onyria Palmares
 • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København & Århus
 • Mulighed for tilkøb af udsigt
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf ligger ud mod Lagos bugten og byder på en fantastisk golfoplevelse. Robert Trent Jones Jr. har designet 27 golfhuller, Alvor, Lagos og Praia sløjferne, som tilsammen udgør en god variation af flade kystnære huller samt golfhuller, som snor sig i det bakkede landskab lidt væk fra havet. Onyria Palmares Golf blev i 2012, 2013 og 2014 kåret som bedste golfbane i Portugal. Trent Jones har kaldt banen for en noget varmere og mere behagelig udgave af skotsk linksgolf.

 • 27 huller
 • Seaside
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 6.0 km

Kort

Marina Club Lagos Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team