Mirador de Estepona Hills


Nye lejligheder med skøn beliggenhed og smukkeste udsigt. 

Og på kun 20-25 minutter kan du gå til den charmerende historiske bydel i Estepona, hvor det bugner af restauranter, butikker og små hyggelige gader. Fra lejligheden er der en skøn udsigt til bjergene og ud over Estepona by og Middelhavet.

Der er god mulighed for nemt at komme til de mange omkringliggende skønne golfbaner. Vi tilbyder samlede pakker, som inkluderer de nærmeste golfbaner Estepona, Valle Romano, Dona Julia og La Cañada - men spørg endelig hvis du har andre baner på ønskelisten – så klarer vi også den.

I oktober 2022 og februar og marts 2023 har vi vores værtspar på plads i Estepona til at tage imod vores gæster.

Her vil der være ugentlige turnering samt diverse sociale arrangementer.

La Rada Strand i Estepona by ligger 1,8 km væk fra Mirador Estepona Hills. Her kan du nyde den smukke strand, promenere langs havet eller indtage et dejligt måltid bestående af frisk fisk og skaldyr på en af områdets utallige restauranter, tapasbarer og caféer. Der findes derudover gode indkøbsmuligheder, hyggelig lystbåd havn og masser af butikker.

Lejlighederne er rummelige og er indrettet i moderne lyse nuancer. Resortet har 2 udendørs swimmingpools, bar, grønne områder samt fitnesscenter. Samtlige lejligheder har terrasse, vaskemaskine og et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, mikroovn, ovn, elkedel og kaffemaskine.

Der er desuden Wifi og gratis parkering, samt fri adgang til områdets sportscenter.

Bemærk at golfpakker på Dona Julia som udgangspunkt indeholder restriktioner med tee tider imellem kl. 08:00 - 09:00 eller efter kl. 13:00. Spørg for andre pakker med tee tider uden begrænsninger. 

Reception: Ja
Rengøring: Hver Anden Uge
Havudsigt: Nej
Eftermiddagssol: Muligt
Garage: Ja
Gratis parkering: Ja
Dansk TV: Nej
Aircon/varme: Ja
Fuldt udstyret køkken: Ja
Vaskemaskine: Ja
Opvaskemaskine: Ja
Sengelinned/håndklæder: Ja
Viskestykker: Nej
Indendørs pool: Nej
Fitness: Ja
Afstand til indkøb: 1,6 Km
Balkon: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

Long Stay - 28 nætter
Periode
1 jan. 2023 - 30 apr. 2023 fra 18.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 28 overnatninger i lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser
 • 15 green fee på Doña Julia inkl. buggy - (Bemærk tee tidsrestriktioner)
 • 28 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund inkl. golfbag og kuffert
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her

Golfbaner

Dona Julia Golf

Dona Julia

Dona Julia Golf Club ligger på Costa del Sol mellem Marbella og Sotogrande og ikke langt fra Estepona by. Det er helt klart en af de bedste golfbaner i området som ligger perfekt integreret i den smukke spanske natur.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 12.4 km
Estepona Golf

Estepona

Et besøg på Estepona banen er altid at foretrække. Banen har gennemgået store forandringer og står nu flottere end nogensinde. En virkelig smuk bane med en fantastisk udsigt og 18 udfordrende huller. Passer godt til alle golf niveauer. Desuden er det på denne bane vi har vores ugentlige ClassicGolf matcher både i for- og efteråret.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
El Paraiso Golf

El Paraiso Golf

El Paraiso banen er fra 1973 og er designet af den legendariske sydafrikaner, Gary Player. Banen ligger i et smukt dalområde med udsigt til både Middelhavet og 'La Concha' bjerget. De 18 huller ligger i et fladt terræn og der er en del vand i spil rundt på banen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 22.3 km
Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 9.2 km
Club-de-Golf-La-Canada

La Canada Golf

La Canada er den eneste kommunale golfbane på Costa del Sol. Banen er designet af Robert Trent Jones, og de første ni huller åbnede i 1982. De sidste ni kom til i 2001, og med de helt rigtige kunstvandings- og drænforhold, er banen altid i perfekt stand.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 28.1 km

Kort

Mirador Estepona Hills

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø