Nyd ferien på Beleks nyeste luksushotel


Der mangler ikke noget på Regnum Carya Golf & Spa Resort, hvor der virkelig er tale om et 5* luksusparadis.

Hotellet åbnede i foråret 2014 og er det nyeste hotel i Belekområdet.

Antal værelser: 530
Pool: Ja
Afstand til stranden: 300 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 3 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Carya Golf

Carya Golf

Carya Golf er designet af den 5-dobbelte British Open vinder, Peter Thomson, som i hjertet af den Tyrkiske Golf Riviera har skabt lidt af en lækkerbisken. Carya Golf er en golfbane i sin reneste form, hvor inspirationen er hentet fra de klassiske britiske heathland-baner. Banen er oplyst og kan derfor spilles om aftenen, når temperaturen falder.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1.6 km
National Golf Club

National Golf Club

National Golf Club fra 1994 er Belek’s ældste golfanlæg. Banen, der ligger tæt på Regnum Carya Golf & SPA Resort, har tidligere været kåret som Europas bedste golfanlæg.

  • 27 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 3.2 km

Kort

Regnum Carya Golf & Spa Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø