5-stjernet luksus på Beleks bedste hotel


Maxx Royal Golf Resort er når kun det bedste er godt nok. Luksus fra øverste hylde. Kvalitet, service og golf er med andre ord helt i top.

Hotellet er fuldstændig fantastisk - et verdens klasse produkt og klart det ultimative i Belek. Måske endda Europas bedste All Inclusive hotel så I har virkelig noget at se frem til hvis I vælger Maxx Royal.
Det er et fantastisk sted at tilbringe golfferien. Hotellet ligger direkte ud til stranden og Maxx Royal Golf Resort råder tilmed over eget tropisk vandland, flere swimmingpools, tennisbaner, spa og et sportscenter. Så trænger I til en pause mellem golfrunderne er der nok at tage sig til.

Antal værelser: 177
Pool: Ja
Afstand til stranden: 50 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 10 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
15 nov. 2019 - 26 dec. 2019 fra 11.495,-
27 dec. 2019 - 8 jan. 2020 fra 14.495,-
9 jan. 2020 - 29 feb. 2020 fra 10.995,-
1 mar. 2020 - 26 apr. 2020 fra 13.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger i suite med ultra All Inclusive
 • 5 runder golf (2 x Montgomerie og 3 x golf på Faldo, Titanic eller Kaya)
 • Shuttleservice til/fra banerne
 • Privat transfer til/fra lufthavn
 • Mulighed for opgradering af værelsekategori - spørg ved bestilling
 • Direkte fly fra Kbh., Billund, Hamburg (feb. – dec.) og Aalborg (april – okt.) inkl. golfbag og kuffert
 • Spørg altid gerne efter andre datoer og golf muligheder som ikke ses her

Golfbaner

The Montgomerie Golf Club

The Montgomerie Golf Club

Montgomerie Maxx Royal er designet af Skotlands førende golfspiller og tidligere Ryder Cup kaptajn, Colin Montgomerie. Banen byder på masser af bunkers, waste areas, klitlandskab og fyrreskov. Montgomerie har naturligt nok hentet inspiration fra de skotske linksbaner og har fået skabt en flot og udfordrende golfbane.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Maxx Royal Belek Golf Resort

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar