Bo med udsigt direkte over golfbanen


Det 5-stjernede La Finca Golf & Spa Resort er beliggende på Costa Blanca i hjertet af Segura-regionen og ikke langt fra Algorfa.

Det er et område af Spanien, hvor man finder nogle af Europas smukkeste badestrande.

Fra resortet er der 40 minutters kørsel til lufthavnen i Alicante, 15 minutters kørsel til stranden ved Guardamar del Segura og ikke meget længere til den livlige kystby Torrevieja.

Antal værelser: 251
Pool: Ja
Afstand til stranden: 3 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
16 maj. 2019 - 30 sep. 2019 fra 9.295,-
1 okt. 2019 - 31 dec. 2019 fra 8.495,-
1 mar. 2020 - 15 maj. 2020 fra 9.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på La Finca inkl. morgenmad
  • 5 runder golf fordelt på La Finca, Villamartin & Las Ramblas
  • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

La Finca Golf Resort

La Finca Golf Resort består af 3 mesterskabsbaner, La Finca, Villamartin og Las Ramblas. Selve La Finca Golf Course ligger for foden af Mount Escotera bjergene. Banen åbnede i 2002 og selvom den således er relativ ny er den enhver golfspillers drøm. La Finca Golf Course er nemlig blevet sammenlignet med selveste Valderama og regnes af mange for at være blandt Spaniens bedste golfbaner.

  • 54 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 6 m

Kort

La Finca Golf & Spa Resort

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar