Yoga, ro og fordybelse i Umbrien

Eremito, er et gammelt kloster, beliggende i Umbrien, også kaldt ’Italiens grønne hjerte’.

Det middelalderlige kloster gennemgik i 2009 en omfattende renovering med respekt for den oprindelige byggestil, ånd og atmosfære. Og i 2013 kunne EREMITO så åbne dørene til dette helt unikke sted – et sandt gemmested for dig, der ønsker ro og fordybelse.

EREMITO ligger på en bakketop med udsigt over den smukkeste dal og floden Chiani omgivet af 3000 hektar naturreservat.

Økologi, teknologi og spiritualitet er byggestenen i dette Eco Luxury Historic Residence. Med største respekt for det oprindelige kloster er bygningen nu totalrenoveret med moderne ’grønne’ byggeteknikker. Temperaturen på værelserne er konstant året rundt, så her er ingen brug for air-condition. Og i vintermånederne opvarmes bygningen af gulvvarme fra solceller på taget.

Særligt singlerejsende men også par, der ønsker en pause fra vores travle digitale hverdag, søger til EREMITO. Alt ånder fred og idyl, og det simple liv gør godt.

De 18 unikke værelser er alle smagfuldt indrettede, blandt andet med smukke franske senge betrukket med håndsyede lagner af fineste kvalitet.

Både spisesalen og læsesalen er udstyret med pejs, der særligt i vintermånederne bidrager til den hyggelige stemning. Afslapningsområdet er hugget ind i klippen, og det er også her, du finder den lille pool med opvarmet vand, en oplyst jacuzzi og et tyrkisk bad med hvælvet stenloft. Baggrundsmusikken er gregoriansk og bidrager til en helt særlig stemning.

Fra yogasalen, der er udstyret med yogamåtter og andre rekvisitter, har du den smukkeste udsigt over Unesco-reservatets uspolerede natur.

I de sene aftentimer bliver atmosfæren ekstra magisk af lyset fra hundredvis af stearinlys og fakler. Og har du brug for et helt særligt sted til meditation og fordybelse, er det lille kapel ved tårnet det helt rigtige sted at søge hen.

EREMITO er også et landbrug med urtehave, frugthave og egen vingård. Alt er økologisk og alle måltider er vegetarretter baseret på de fineste råvarer.

 

 

Antal værelser: 18
Pool: Ja
Bo ved banen: Nej
Bar: Nej
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Nej

Kort

Eremito

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team