Populært golfhotel lige uden for Dublin


Portmarnock Hotel and Golf Links ligger klemt inde mellem de to små hyggelige kystbyer Malahide og Howth.

Og stedet byder på en særdeles spændende historie. Det var nemlig her, at den berømte whisky producerende familie ’Jameson Family’ (The Old Jameson Distillery) engang boede. Dengang, tilbage i midten af 1800-tallet hed familiens hus St. Marnock's House, og en del af disse oprindelige bygninger indgår i dag i det elegante hotel.  

Gennem bygningens store vinduespartier har man frit udsyn til en af de smukkeste kyststrækninger i Irland.  Golfbanen, Det Irske Ocean og de fantastiske naturscenerier, som området byder på kan alt sammen både ses og nydes under et ophold på Portmarnock Hotel & Golf Links.

Antal værelser: 138
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2 km
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Portmarnock Hotel & Golf Links

Portmarnock Hotel & Golf Links

Portmarnock Hotel & Golf Links er i det britiske golfmagasin ’Golf Monthly’ rangeret som nummer 90 blandt samtlige baner i England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland. Det oprindelige klitlandskab, med de karakteristiske gorse-buske, marehalm og store klitter, er blevet udnyttet til at modellere en linksbane af høj international standard med blinde approachslag, næsten 100 bunkers og store, hårde kuperede greens.

  • 18 huller
  • Linksbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m
St Annes Golf

St Anne's Golf Club

St. Anne’s Golf Club, der ligger kun 8 km udenfor Dublin, er med i den eksklusive klub af kun 53 ægte linksbaner i hele Irland. St. Anne’s Golf Club har fået den fineste anbefaling af den tidligere 3-dobbelte majorvinder Padraig Harrington, og der er helt sikkert noget at se frem til på dette anlæg.

  • 18 huller
  • Linksbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 10.1 km

Kort

Portmarnock Hotel & Golf Links

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø