Hotel Lima - Kun for voksne

Hotel Lima er et charmerende "adults only" hotel i byen Marbella, hvor tre generationer i mere end 50 år har stået klar til at byde gæsterne velkommen. Her møder du en hyggelig og rar atmosfære, så snart du ankommer. 

Hotellet gennemgik i 2020 en komplet renovering og byder nu på 61 komfortable værelser, restaurant, pool, tagterrasse og mødelokaler. De fleste af værelserne har egen balkon. 

På Hotel Lima bor du i byens centrum med både strand, shopping, barer, restauranter, den gamle bydel, museer og Marbella Marina indenfor få minutters gang.

På restauranten Virazón Restaurant serveres den daglige morgenmad, men du kan også nyde både brunch, frokost, aftensmad og cocktails. Køkkenet er hovedsalig baseret på lokale kvalitetsråvarer tilberedt i skøn forening af traditionel og moderne kokkekunst.

Og lægger du vejen forbi tagterrassen finder du både saltvands-pool, solsenge og en bar, hvor du kan slappe af og nyde den mest fantastiske udsigt over hustagene i Marbella med Sierra Blanca bjergene i baggrunden.

Når du bor på Hotel Lima, spiller du golf på nogle af områdets bedste baner, og du har mulighed for at vælge imellem flere forskellige golfpakker.

Mange gæster vælger at benytte sig af hotellets shuttle service, men du kan også have din egen lejebil, som kan parkeres i et nærliggende parkeringshus mod betaling.

Antal værelser: 61
Pool: Ja
Afstand til stranden: 200 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 0
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter og 5 runder golf
Periode
16 okt. 2022 - 31 mar. 2023 fra 11.995,-
1 apr. 2023 - 14 jul. 2023 fra 13.295,-
15 jul. 2023 - 15 sep. 2023 fra 15.495,-
16 sep. 2023 - 15 okt. 2023 fra 13.295,-
16 okt. 2023 - 31 okt. 2023 fra 12.395,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger inkl. morgenmad
 • 5 runder golf fordelt på flere forskellige gode baner
 • 7 dages billeje inkl. fri km.
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg inkl. bagage og golfbags
 • Spørg gerne for andre golfpakker eller priser med semi all inclusive

Golfbaner

Santa Clara

Santa Clara

En parkbane uden megen rough, men til gengæld er der vand i spil på 9 af de 18 huller. Banen åbnede i 2001 og er anlagt med stor hensyntagen til den oprindelige natur. Santa Clara er en bane, hvor alle golfspillere kan få nogle fornøjelige timer på et perfekt trimmet anlæg.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel:

Santa Maria Golf & Country Club

Santa María Golf anses for at være en af de bedst plejede golfbaner på Costa del Sol. Dens beliggende er mellem små dale af fyrretræer og kork-eger og mindre end 200 meter fra en af de bedste strande i Marbella. Banen tilbyder spillerne et udfordrende spil i et miljø med udsigt til Middelhavet og skovklædte bjerge. Klubhuset er en imponerende spansk Cortijo fra det 19. århundrede med to etager og er omgivet af store haver.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel:
Marbella Golf & Country Club

Marbella Golf & Country Club

Flot parkbane, der er designet af Robert Trent Jones Senior. Banen ligger kun 5 min. fra Marbella. Det er en rigtig dejlig golfbane, hvor man gang på gang begejstres over både natur og layout.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
La Quinta Golf

La Quinta Golf

Dette fantastiske golfanlæg byder på tre sløjfer og i alt 27 huller. Med sin placering i ’Marbellas golfdal’ er det et af områdets mest attraktive resorts. Der er masser af udfordringer rundt om på banen, hvor smalle fairways, vandharzarder og dybe greenside bunkers tester golfspillere på alle niveauer.

 • 27 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel:

Chaparral

Chaparral Golf Club er en 18-hullers golfbane med fantastisk beliggenhed, 700 m fra stranden og tæt på Fuengirola. Den storslående havudsigt kombineret med den smukke omkringliggende natur og 18 meget spændende huller gør Chaparral til et sandt golf paradis.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel:

Kort

Hotel Lima, Marbella

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø