Hotel Lima - Kun for voksne

Hotel Lima er et charmerende "adults only" hotel i byen Marbella, hvor tre generationer i mere end 50 år har stået klar til at byde gæsterne velkommen. Her møder du en hyggelig og rar atmosfære, så snart du ankommer. 

Hotellet gennemgik i 2020 en komplet renovering og byder nu på 61 komfortable værelser, restaurant, pool, tagterrasse og mødelokaler. De fleste af værelserne har egen balkon. 

På Hotel Lima bor du i byens centrum med både strand, shopping, barer, restauranter, den gamle bydel, museer og Marbella Marina indenfor få minutters gang.

På restauranten Virazón Restaurant serveres den daglige morgenmad, men du kan også nyde både brunch, frokost, aftensmad og cocktails. Køkkenet er hovedsalig baseret på lokale kvalitetsråvarer tilberedt i skøn forening af traditionel og moderne kokkekunst.

Og lægger du vejen forbi tagterrassen finder du både saltvands-pool, solsenge og en bar, hvor du kan slappe af og nyde den mest fantastiske udsigt over hustagene i Marbella med Sierra Blanca bjergene i baggrunden.

Når du bor på Hotel Lima, spiller du golf på nogle af områdets bedste baner, og du har mulighed for at vælge imellem flere forskellige golfpakker.

Mange gæster vælger at benytte sig af hotellets shuttle service, men du kan også have din egen lejebil, som kan parkeres i et nærliggende parkeringshus mod betaling.

Få tilbud
Antal værelser: 61
Pool: Ja
Afstand til stranden: 200 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Afstand til by: 0
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter og 5 runder golf
Periode
1 nov. 2023 - 31 mar. 2024 fra 12.595,-
1 apr. 2024 - 14 jul. 2024 fra 13.995,-
15 jul. 2024 - 15 sep. 2024 fra 16.295,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger inkl. morgenmad
 • 5 runder golf fordelt på flere forskellige gode baner
 • 7 dages billeje inkl. fri km.
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund eller Hamborg inkl. bagage og golfbags
 • Spørg gerne for andre golfpakker eller priser med semi all inclusive
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Santa Clara

Santa Clara

En parkbane uden megen rough, men til gengæld er der vand i spil på 9 af de 18 huller. Banen åbnede i 2001 og er anlagt med stor hensyntagen til den oprindelige natur. Santa Clara er en bane, hvor alle golfspillere kan få nogle fornøjelige timer på et perfekt trimmet anlæg.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel:

Santa Maria Golf & Country Club

Santa María Golf anses for at være en af de bedst plejede golfbaner på Costa del Sol. Dens beliggende er mellem små dale af fyrretræer og kork-eger og mindre end 200 meter fra en af de bedste strande i Marbella. Banen tilbyder spillerne et udfordrende spil i et miljø med udsigt til Middelhavet og skovklædte bjerge. Klubhuset er en imponerende spansk Cortijo fra det 19. århundrede med to etager og er omgivet af store haver.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel:
Marbella Golf & Country Club

Marbella Golf & Country Club

Flot parkbane, der er designet af Robert Trent Jones Senior. Banen ligger kun 5 min. fra Marbella. Det er en rigtig dejlig golfbane, hvor man gang på gang begejstres over både natur og layout.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel:
La Quinta Golf

La Quinta Golf

Dette fantastiske golfanlæg byder på tre sløjfer og i alt 27 huller. Med sin placering i ’Marbellas golfdal’ er det et af områdets mest attraktive resorts. Der er masser af udfordringer rundt om på banen, hvor smalle fairways, vandharzarder og dybe greenside bunkers tester golfspillere på alle niveauer.

 • 27 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel:

Chaparral

Chaparral Golf Club er en 18-hullers golfbane med fantastisk beliggenhed, 700 m fra stranden og tæt på Fuengirola. Den storslående havudsigt kombineret med den smukke omkringliggende natur og 18 meget spændende huller gør Chaparral til et sandt golf paradis.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel:

Kort

Hotel Lima, Marbella

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team