Luksus - kun for voksne


Er du på udkig efter en oplevelse udover det sædvanlige ? …...så er Amare Beach Hotel i Marbella lige sagen.

Det topmoderne 4-stjernet hotel ligger på stranden og i gå afstand til den gamle pulserende bydel i Marbella. Amare Beach Hotel er velkendt for sin nærværende service, smilende personale og gode atmosfære.

I hotellets lobby er det første, der møder dig, udover et smilende check-in personale og hurtigt løbende piccolos, en stor åben entre med højt til loftet, hvor du bliver budt på et glas champagne eller juice. 

Værelserne på Amare Beach Hotel ligger med udsigt til Marbella eller middelhavet. Alle værelser er rummelige, lyse og venlige og med et moderne look. Gode senge og faciliteter gør, at du sover godt om natten på dette hotel.

Morgenmaden er omfattende, meget omfattende! Vi vil endda gå så langt og sige, at det er en af de bedste morgenmadsbuffet'er vi har smagt på Costa del Sol. Der er et stort spansk udvalg såvel som internationale morgenmads delikatesser.

Efter en god runde golf på en af de mange baner i området, kan man med fordel strække sig ud på en af de lækre loungeliggestole ved pool området, hvor der også er et chill-out område, som giver rig mulighed for at læse en bog alt imens DJ’en sørger for god stemning og lounge musik.

Er du mere til en tur på stranden, så skal du blot 50 meter over strandpromenaden og kapre dig en liggestol i hotellets egen beach club, som ligeledes er et stort HIT!

God fornøjelse   

Pool: Ja
Afstand til stranden: 0
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 0
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 sep. 2022 - 19 nov. 2022 fra 14.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter inkl. morgenmad
 • 5 runder golf - fordelt på bl.a. Marbella Golf & Country Club, Rio real og Valle Romano
 • Direkte fly fra København, Aalborg eller Billund inkl. golfbag og kuffert
 • Lejebil inkl. fri km.
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Marbella Golf & Country Club

Marbella Golf & Country Club

Flot parkbane, der er designet af Robert Trent Jones Senior. Banen ligger kun 5 min. fra Marbella. Det er en rigtig dejlig golfbane, hvor man gang på gang begejstres over både natur og layout.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 7.0 km
Rio Real Golf Course

Rio Real Golf Course

Rio Real er en forholdsvis flad parkbane, der dog ligger på en skråning, som falder ned mod havet. Banen er i fremragende stand, og floden, der har lagt navn til banen, spiller væsentlig ind på godt halvdelen af de 18 huller. Udover 18 fantastiske golfhuller, byder Rio Real på et professionelt træningsanlæg, hvor svinget kan få de sidste justeringer før eller efter runden.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 5.2 km
Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 38.3 km

Kort

Amare Beach Hotel

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø