La Cala Golf & Spa


En af de absolutte top destinationer på dine golfrejser må være La Cala Golf & Spa Resort, der ligger i smukt kuperet terræn. Her kan du kombinere golfspillets fortræffeligheder med fascinerende grønne bakker, hvorfra du kan skue milevidt ud over den charmerende spanske natur. Omgivelserne er ikke blot en 'lise' for golfspillet, men også for sjælen.

La Cala Golf er en bane i absolut topklasse. Golfbanearkitekten Cabell Robinson har fået skabt et eksklusivt golfanlæg med perfekt balance mellem bane og natur. De tre sløjfer Europa, America & Asia er anlagt på en bjergskråning mellem Serra de Mijas Nationalparken og Middelhavet. De store højdeforskelle er med til at give banen sit helt unikke præg. Ladies European Tour har ved flere lejligheder spillet på La Cala America.

Trænger du og din familie til mere traditionel feriehygge på golfrejsen, er der mulighed for at udforske en af Andalusiens hvide byer: den stemningsfyldte Mijas, der ligger mindre end 15 minutters kørsel fra La Cala Ressort.

På restauranterne i den hyggelige by serveres de bedste tapas af imødekommende og venlige lokale. Desuden har du muligheden for at besøge miniature museet Carromato de Max, der rummer det mindste af det meste!

La Cala Golf og Spa Resort danner en smuk ramme om din golfrejse med bygningernes karakteristiske andalusiske arkitektur.

Samtlige værelser har balkon/terrasse, satellit-tv, sikkerhedsboks, hårtørrer, telefon, aircondition, minibar og badeværelse med gulvvarme.

Slap af med en god bog i hotellets rekreative poolområde, nyd en drink i snack baren eller er veltilberedt måltid i restauranten.

Trænger du til yderligere fysisk udfoldelse tilbyder La Cala fitnessrum, sauna, tennis og squash. I den forbindelse kan vi varmt anbefale en af de mange skønheds- og velværebehandlinger i La Cala Spa.

La Cala Ressort ligger 35 kilometer fra Málaga lufthavn.

Antal værelser: 107
Pool: Ja
Afstand til stranden: 4 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 4 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter 5 runder golf
Periode
1 nov. 2021 - 28 feb. 2022 fra 9.292,-
1 mar. 2022 - 30 apr. 2022 fra 9.995,-
1 jul. 2022 - 31 aug. 2022 fra 11.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på La Cala Golf & Spa Resort inkl. morgenmad
 • 5 runder golf på Asia, America eller Europa
 • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

La Cala Asia

Tidligere kaldet sydbanen og blandt mange af vores kunders favorit er Asia en udfordrende og underholdende oplevelse. Banen er den ældste af de 3 baner og det er er man skal tænke sig om, da banen er smal og kort.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.3 km

La Cala America

Med en spektakulær udsigt over Sierra de Ojén og havudsigt til middelhavet giver America en uforglemmelig runde golf.
Brede og snoede fairways og relativt få bunkers, men med et kuperet terræn skaber rammerne for oplevelsen på banen. Der kræves en god lang carry for at komme ud i sikkerhed fra buske, træer og anden naturlig vegetation. Derudover skal man være i besiddelse af præcision for at ramme de små højt hævede greens, hvis der skal point i bogen.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.7 km

La Cala Europa

Endnu en udfordrende golfbane, men Europa er lidt nemmere for den middelmodige golfspiller, med brede fairways, fladere terræn og store greens.. En bane som snor sig igennem bjerget og smuk natur, hvor man skal over forskellige broer og under 4 tuneler for at komme hele vejen rundt til øllen på hul 19 venter.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.7 km

Kort

La Cala Golf & Spa

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø