Sol Marbella Estepona - Atalaya Park

Velkommen til et nyrenoveret hotel med en fantastisk beliggenhed i det solsikre Marbella. 

Sol Marbella Estepona · Atalaya Park tilbyder rummelige, moderne værelser, de fleste med udsigt over havet, bjergene eller poolen og er udstyret med alt hvad du behøver. 

Hotellet ligger med direkte adgang til stranden mellem Marbella og Estepona med kun 6 km til Puerto Banús og 12 km til  Marbella og Estepona og tilbyder hele 3 udendørs pools i et 50.000 m2 grønt haveområde og uendeligt mange sportsfaciliteter.

Du finder både internationale og lokale spisemuligheder med et fremragende udvalg

Kun 4 km fra hotellet ligger Atalaya 18 hullers Golfbane.

Antal værelser: 486
Pool: Ja
Afstand til stranden: 0
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 6
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 overnatninger og 5 runder golf
Periode
15 sep. 2019 - 31 okt. 2019 fra 8.795,-
10 feb. 2020 - 31 mar. 2020 fra 8.895,-
1 apr. 2020 - 31 maj. 2020 fra 8.995,-
1 jun. 2020 - 20 jun. 2020 fra 9.695,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger inkl. halv pension
 • 5 runder golf fordelt på Atalaya Old, Atalaya New, Valle Romano, Almenara
 • 7 dages billeje inkl. fri km.
 • Direkte fly fra København, Aalborg, Billund & Hamborg inkl. baggage og golfbag
 • Spørg gerne for priser med semi All Inclusive

Golfbaner

Atalya golf course

Atalya - old

Atalaya Golf & Country Club er et af de bedste steder, at spille golf i Marbella. The Old Course er designet af tyske Bernard von Limburger. Banen byder på brede fairways og store forhøjede greens og udfordrer alle golfspillere på alle niveauer.

 • 18 huller
 • Park
 • Afstand til hotel: 5.7 km
Atalya golf course

Atalya - new

New course, som er skabt af Paul Krings i 1990, byder på et fantastisk "vue" over Middelhavet og Gibraltar og betragtes som en af de mest naturflotte baner på kysten. Den nye bane er godt i gang med, at overhale den gamle bane med hensyn til kvalitet af banerne.

 • 18 huller
 • Park
 • Afstand til hotel: 5.7 km
Valle Romano

Valle Romano

For foden af Sierra Bermeja bjergene ligger denne amerikansk inspireret mesterskabsbane. Banen er designet af Cabell B. Robinson, der på verdensplan er arkitekten bag mere end 100 golfbaner. Valle Romano er en bane i absolut særklasse med et smukt design og store ondulerede greens med en gennemsnitsstørrelse på 500 kvadratmeter. Hører blandt de bedste baner på Solkysten.

 • 18 huller
 • Park
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 22.9 km
Almenara Golf

Almenara Golf

Almenara består af de tre sløjfer, Los Lagos, Los Alcornoques og Los Pinos. De i alt 27 huller ligger i fantastiske omgivelser og byder på golfspil af vidt forskellig karakter. På Los Lagos og Los Alcornoques er der masser af vand i spil, mens Los Pinos har mere karakter som en parkbane med høje fyrretræer. Med vidt forskelligt layout på de tre sløjfer er det muligt at sammensætte 18 hullers sublimt golf, uanset om man er nybegynder eller lavhandicapper.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 47.1 km

Kort

Sol Marbella Estepona - Atalaya Park

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar