Book et ophold med fri golf


Pula Golf Resort ligger på den nordøstlige side af Mallorca, godt 50 minutters kørsel fra Palma.

Til resortet hører Pula Golf Course, designet af José Maria Olazábal, og benyttet af Europatouren hele 8 gange.  Det er en flot golfbane, som byder på masser af underholdning.

Indkvarteringen på Pula Golf Resort sker enten i det gamle Manor House, der kan dateres tilbage til 1581 (8 suiter) eller i en af de i alt 38 suiter, der ligger ud til golfbanen langs med 1. hul.

De i alt 46 suiter er rummelige og stilen typisk mallorcinsk. Suiterne langs med golfbanen har enten balkon eller terrasse, hvorfra man har den mest fantastiske udsigt til det smukke landskab.  

I selve hovedbygningen kan der spises lettere (tapas) måltider og indenfor få minutters kørsel fra resortet ligger der flere gode restauranter.

Som gæst kan I også benytte stedets spa med jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, og i højsæsonen fra maj-oktober er der mulighed for at bestille tid til krops- og massagebehandlinger.

Fra Pula Golf Resort er der kun 4 km ud til havet og den skønne strand ved Port Verd. Lidt længere væk ligger strandene Cala Millor, Sa Coma, Canyamel, Font de Sa Cala, Son Moll, Cala Agulla, Cala Mesquida og Cala Mesquida.

Antal værelser: 38
Pool: Ja
Afstand til stranden: 4 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 maj. 2023 - 31 okt. 2023 fra 13.395,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Pula inkl. morgenmad
  • Fri golf på Pula
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra Kbh, Billund, Aalborg & Hamborg inkl. golfbag og kuffert
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
  • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Pula Golf

Pula Golf Courseer designet af José Maria Olazábal og benyttet af Europatouren hele 8 gange.  Det er en flot golfbane, som byder på masser af underholdning.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 31 m

Kort

Pula Golf Resort

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø