Book et ophold med fri golf


Pula Golf Resort ligger på den nordøstlige side af Mallorca, godt 50 minutters kørsel fra Palma.

Til resortet hører Pula Golf Course, designet af José Maria Olazábal, og benyttet af Europatouren hele 8 gange.  Det er en flot golfbane, som byder på masser af underholdning.

Indkvarteringen på Pula Golf Resort sker enten i det gamle Manor House, der kan dateres tilbage til 1581 (8 suiter) eller i en af de i alt 38 suiter, der ligger ud til golfbanen langs med 1. hul.

De i alt 46 suiter er rummelige og stilen typisk mallorcinsk. Suiterne langs med golfbanen har enten balkon eller terrasse, hvorfra man har den mest fantastiske udsigt til det smukke landskab.  

I selve hovedbygningen kan der spises lettere (tapas) måltider og indenfor få minutters kørsel fra resortet ligger der flere gode restauranter.

Som gæst kan I også benytte stedets spa med jacuzzi, sauna og tyrkisk bad, og i højsæsonen fra maj-oktober er der mulighed for at bestille tid til krops- og massagebehandlinger.

Fra Pula Golf Resort er der kun 4 km ud til havet og den skønne strand ved Port Verd. Lidt længere væk ligger strandene Cala Millor, Sa Coma, Canyamel, Font de Sa Cala, Son Moll, Cala Agulla, Cala Mesquida og Cala Mesquida.

Få tilbud
Antal værelser: 38
Pool: Ja
Afstand til stranden: 4 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 5 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 apr. 2024 - 30 apr. 2024 fra 13.095,-
1 maj. 2024 - 31 okt. 2024 fra 13.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Pula inkl. morgenmad
  • Fri golf på Pula
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra Kbh, Billund, Aalborg & Hamborg inkl. golfbag og kuffert
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her
  • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Pula Golf

Pula Golf Courseer designet af José Maria Olazábal og benyttet af Europatouren hele 8 gange.  Det er en flot golfbane, som byder på masser af underholdning.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 31 m

Kort

Pula Golf Resort

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team