5-stjernet ophold på mallorcinsk slot


Hotellet er en arkitektonisk perle beliggende i fredelige landlige omgivelser i det eksklusive villakvarter Son Vida i højlandet uden for Palma.

Fra den 500 hektar store parklignende have, med de svajende palmer, er der den mest vidunderlige panoramaudsigt ud over Palmabugten. Gæsterne kan spise tapas i hotellets bar, slappe af ved poolen, spille tennis, dyrke fitness eller få massage- og helsebehandlinger i hotellets luksuriøse beauty spa.

Hotellet har et fremragende gourmetkøkken, der serverer kulinariske oplevelser, og restaurantens gæster kan vælge mellem 400 vine fra slottets eksklusive vinkort.

Castillo Hotel Son Vida er en ægte middelhavsoase, og modsat tidligere tider er det i dag gæsterne, som er 'kongerne på slottet'.

Golf er der naturligvis masser af muligheder for at spille, for lige uden for døren venter mesterskabsbanerne Son Vida Golf, Son Quint og Son Muntaner med tilhørende golfakademi.

Afstande: Cirka 15 km til lufthavnen, 6 km. til centrum af Palma de Mallorca og 10 km til den nærmeste strand.

Castillo Hotel Son Vida er medlem af Luxury Collection Hotel, der er en samling af nogle af verdens mest unikke og luksuriøse hoteller.

Antal værelser: 164
Pool: Ja
Afstand til stranden: 4 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 4 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 nov. 2019 - 29 feb. 2020 fra 11.995,-
1 mar. 2020 - 31 mar. 2020 fra 13.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Castillo Son Vida inkl. morgenmad
 • 5 runder golf på Son Vida Golf, Son Quint og Son Muntaner
 • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København, Billund, Aalborg & Hamborg
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Son Vida

Golf Son Vida er Mallorcas ældste golfbane fra 1964. Banen er en ægte Mallorca-klassiker og efter et større renoveringsarbejde for år tilbage fremstår banen nu i rigtig flot stand. Golf Son Vida er en parkbane med masser af træer, buskads og smalle fairways. En bane som de fleste vil nyde at spille.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1.5 km

Son Quint

I 2007 blev Son Quint Golf den tredje af de tre Son Vida baner, som også tæller Son Vida og Son Muntaner. Son Quint er en åben og flad parkbane med masser af plads på langt de fleste huller. På flere af hullerne er der kig til Palma-bugten.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1.5 km

Son Muntaner

Son Muntaner åbnede i 2000 og hører blandt Mallorcas bedste golfbaner. Son Muntaner banen snor sig gennem det smukke landskab og byder på en fantastisk naturoplevelse. Skal man udvælge sig en favoritbane, så kunne Son Muntaner godt være en af dem.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 19.3 km

Kort

Castillo Hotel Son Vida

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar