5-stjernede boutique hotel


I forbindelse med Onyria Palmares golfbanen ligger det helt nye og meget lækre Onyria Palmares Beach House Hotel.

Det 5-stjernede boutique hotel, der kun består af 20 værelser, er lyst og elegant indrettet.

Det er så langt fra mainstream, som noget kan være, og stedet henvender sig til ægte livsnydere og den kræsne hotelgæst.

De moderne værelser er indrettet med lyse nuancer og alle har de store balkoner, der vender ud mod områdets smukke natur.

I hotellets restaurant er stemningen intim og indbydende, og fra poolen er der panoramaudsigt ud over golfbanen.

Det samme er tilfældet fra det indendørs loungeområde og den udendørs terrasse. Herfra er der udsigt både til Lagos-bugten, det smukke omkringliggende landskab og naturligvis golfbanen.

Selvom hotellet ligger oppe i terrænet er der alligevel kun 700 meter til havet og stranden, Meia Praia.

Lige udenfor døren ligger en af Portugals bedste golfbaner, Onyria Palmares Golf med 27 huller, designet af af Robert Trent Jones JR. 

Antal værelser: 20
Pool: Ja
Afstand til stranden: 700 m
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter - 5 runder golf
Periode
1 nov. 2021 - 28 feb. 2022 fra 10.295,-
1 mar. 2022 - 30 apr. 2022 fra 11.195,-
1 sep. 2022 - 31 okt. 2022 fra 10.195,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 nætter inkl. morgenmad
  • 5 runder golf på Onyria Palmares Golf
  • 7 dages billeje inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København & Billund
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf ligger ud mod Lagos bugten og byder på en fantastisk golfoplevelse. Robert Trent Jones Jr. har designet 27 golfhuller, Alvor, Lagos og Praia sløjferne, som tilsammen udgør en god variation af flade kystnære huller samt golfhuller, som snor sig i det bakkede landskab lidt væk fra havet. Onyria Palmares Golf blev i 2012, 2013 og 2014 kåret som bedste golfbane i Portugal. Trent Jones har kaldt banen for en noget varmere og mere behagelig udgave af skotsk linksgolf.

  • 27 huller
  • Seaside
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 2.4 km

Kort

Onyria Palmares Beach House Hotel

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø