Bo centralt - tæt på restauranter og natteliv

 

Tivoli Lagos Hotel, Beach Club & Golf ligger central i Lagos by ikke langt fra Lagos gamle bydel.

Lagos historie går mere end 2000 år tilbage i tiden, og i dag besøges byen af mange turister, der tiltrækkes af den hyggelige by med de mange gode restauranter, butikker og barer.

Så skal golfferien kombineres med kultur og byliv er Tivoli Lagos det helt rigtige valg.

Antal værelser: 324
Pool: Nej
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 0 m
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 sep. 2019 - 31 okt. 2019 fra 9.465,-
1 nov. 2019 - 31 mar. 2020 fra 9.995,-
1 apr. 2020 - 31 maj. 2020 fra 8.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Tivoli Lagos inkl. morgenmad
 • 5 runder golf på Onyria Palmares
 • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København & Billund
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf

Onyria Palmares Golf ligger ud mod Lagos bugten og byder på en fantastisk golfoplevelse. Robert Trent Jones Jr. har designet 27 golfhuller, Alvor, Lagos og Praia sløjferne, som tilsammen udgør en god variation af flade kystnære huller samt golfhuller, som snor sig i det bakkede landskab lidt væk fra havet. Onyria Palmares Golf blev i 2012, 2013 og 2014 kåret som bedste golfbane i Portugal. Trent Jones har kaldt banen for en noget varmere og mere behagelig udgave af skotsk linksgolf.

 • 27 huller
 • Seaside
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 10.4 km
Boavista Golf Course

Boavista Golf Course

Boavista Golf Course er lidt af en lækkerbisken. Golfbanen er nemlig en af Algarvekystens flotteste golfbaner og fra flere huller er der kig ud over Atlanterhavet. Banen ligger tæt på Lagos, og runden byder på en flot naturoplevelse med masser af pinjetræer, mandeltræer samt palme- og oliventræer.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Afstand til hotel: 3.9 km

Kort

Tivoli Lagos

VIDEO

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 gr.\n\nAlt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø

Tak for dejlig tur

"Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse. Vil man ud at spise om aftenen, kan vi anbefale at køre ned til havnen - Port Sotogrande - bl.a. restauranten Mytilos serverede en fantastisk kulinarisk 3 retters menu til rimelig pris."

Inger og Gunnar