Best Serviced Villas in Europe 2017


I det sydøstlige hjørne af Portugal ligger det flotte 5-stjernede Monte Rei Golf & Country Club. Resortet er af rejsemagasinet Condé Nast Johansens i 2017 blevet kåret som 'Best Serviced Villas in Europe' og samtidig er den tilhørende golfbane 9 år i træk blevet kåret som Portugals bedste. 

I et kæmpemæssigt naturområde finder man både golfbane og udlejningsvilla’er. Fra banen, klubhusets terrasse og jeres villa er der udsigt både til havet og Serra do Caldeirão bjergene.

Monte Rei Golf & Country Club ligger i et hjørne af Portugal, som er stort set ukendt for mange danske golfspillere. Der er ikke så mange turister, som andre steder i Portugal og slet ikke så mange som man kan opleve det på Costa del Sol.

Området er således unikt på mange punkter. Det samme kan siges om golfbanen, der ligger lige uden for døren.

Det er Jack Nicklaus, der har designet Monte Rei golfbanen, som uden overdrivelse godt kan kaldes for et sandt mesterværk.

I forbindelse med Monte Rei Golf & Country Club ligger resortets 19 villaer samt en række privat ejede villaer, som også kan lejes.

Mindstestørrelsen på villaerne er 300 kvm. og indeholder tre separate soveværelser. Desuden er der et opholdsrum, udendørs terrasse samt et køkken, hvor der kan laves mad.

Vil man ikke selv stå for madlavningen, så råder Monte Rei over flere restauranter, Monte Rei Grill, Veranda Poolside samt signaturrestauranten; Vistas, hvor kokken har en fortid på flere Michelinrestauranter.

Til Monte Rei Golf & Country Club hører der også både tennisbaner, spa, fitness samt et lækkert pool område.

Antal værelser: 19
Pool: Ja
Afstand til stranden: 8 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Nej
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 3 runder golf
Periode
1 nov. 2022 - 28 feb. 2023 fra 15.295,-
1 mar. 2023 - 31 maj. 2023 fra 19.595,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 nætter i 1-bedroom villa
  • 3 runder golf
  • 7 dages lejebil inkl. fri kilometer
  • Direkte fly fra København og Billund inkl. transport af golfbag
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golfbaner, som ikke ses her

Golfbaner

Monte Rei Golf

Monte Rei Golf Club

Midt i den smukke, uspolerede portugisiske natur i det østlige hjørne af Algarvekysten ligger Monte Rei Golf & Country Club. Golfbanen er designet af Jack Nicklaus i 2009 og er hele 9 gange blevet kåret som Portugals bedste golfbane.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Monte Rei Golf & Country Club

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø