Luksusophold i vidunderlige Toscana


Det 5-stjernede Argentario Golf & Wellness Resort ligger i den smukkeste italienske natur, nærmere bestemt i Toscana.

Designhotellet er opført på halvøen Monte Argentario midt i et stort naturskønt område. Det luksuriøse hotel består af kun 73 værelser alle med egen terrasse, som vender ud mod golfbanen eller bjergene.

Hotellet er nyligt renoveret og blev i juni 2024 en del af Marriott Autograph Collection Hotels. 

Værelserne er alle lyst og lækkert indrettet med egen private terrasse. Fra hotellets restaurant er der udgang til en stor terrasse med loungemøbler, loungemusik og den smukkeste udsigt over golfbanen med bjerge og kyststrækning i horisonten.

På soldækket kan du nyde stilheden, solen og udsigten fra din liggestole eller snuppe en svalende dukkert i poolen. Indendørs finder du ligeledes en pool, hvorfra du kan svømme ud i det fri, og i fitness centeret har de alt, hvad du behøver, hvis du har brug for at holde din træning ved lige under opholdet. 

Du kan gå fra hotellet til golfklubben, hvor du straks føler dig godt hjemme i det hyggelige klubhus med lækker restaurant, og stor terrasse hvorfra du kan nyde udsigten over golfbanen. På golfbanen kan du enten vælge at gå eller benytte buggy. Træningsområdet for pitch & putt ligger lige ved klubhuset. Drivingrangen er under ombygning (juni 2024). 

På blot 10 minutters kørsel fra hotellet kan du besøge nogle af de mest charmerende italienske byer så som Porto Santo Stefano med marina og havnepromenade med et utal af lokkende restauranter eller byen Orbetello, hvor du slentrer igennem de stemningsfulde små gader med skæve huse, grønne skodder og caféer og restauranter side om side, der gør det svært at vælge dagens menu. 

Hotellet hjælper gerne med at arrangere udflugter eller oplevelser så som kunst og shopping, fisketur, dykkerkursus, sejlkursus, madlavningskursus, hesteridning, vandre- og cykelture eller vinsmagning. 

Argentario Golf & Wellness Resort er også ideel for et forlænget weekend. 

 

 

Få tilbud
Antal værelser: 73
Pool: Ja
Afstand til stranden: 1 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
8 sep. 2024 - 21 sep. 2024 fra 21.487,-
22 sep. 2024 - 30 okt. 2024 fra 18.495,-
31 okt. 2024 - 2 nov. 2024 fra 21.488,-
3 nov. 2024 - 19 dec. 2024 fra 15.995,-
20 dec. 2024 - 6 jan. 2025 fra 21.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Argentario i Superior Room
 • Morgenmad og 2 x middage ex. drikkevarer
 • Fri golf på Argentario Golf
 • Fri adgang til Wellness Center
 • 7 dages lejebil
 • Direkte fly fra København eller Billund
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

The Argentario Golf Club

Argentario Golf Club

Argentario Golf Club er et smukt golfanlæg, som står knivskarpt. Det er en udfordrende golfbane med masser af variation og hvor det ene smukke hul afløses af det næste.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Argentario Golf & Wellness Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team