Luksusophold i vidunderlige Toscana


Det 5-stjernede Argentario Resort ligger i den smukke norditalienske natur, nærmere bestemt i Toscana.

Designhotellet er opført på halvøen Monte Argentario midt i et stort naturskønt område. Det luksuriøse hotel består af kun 73 værelser, der alle har en lille terrasse, som vender ud mod golfbanen eller bjergene.

Blandt faciliteterne er foruden golfbanen også tennisbaner, et stort poolområde samt en rigtig god gourmetrestaurant, Dama Dama restaurant, af den slags, der er værd at køre efter.

Få tilbud
Antal værelser: 73
Pool: Ja
Afstand til stranden: 1 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 2 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med fri golf
Periode
1 nov. 2023 - 22 dec. 2023 fra 15.495,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 overnatninger på Argentario i Superior Room
 • Morgenmad og 2 x middag ex. drikkevarer
 • Fri golf på Argentario Golf
 • Fri adgang til Wellness Center
 • 7 dages lejebil
 • Direkte fly fra København
 • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder, som ikke ses her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

The Argentario Golf Club

Argentario Golf Club

Argentario Golf Club er et smukt golfanlæg, som står knivskarpt. Det er en udfordrende golfbane med masser af variation og hvor det ene smukke hul afløses af det næste.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 1 m

Kort

Argentario Golf & Wellness Resort

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team