Et sandt paradis for den entusiastiske golfer

 

Det 5* Camiral Golf & Wellness, er det nye navn for PGA Catalunya, som åbnede første gang i 1999 og som hurtigt har etableret et flot internationalt ry for fremragende kvalitet.

Du har mulighed for at vælge imellem 2 forskellige hoteller.

Hovedhotellet Camiral er et sofistikeret førsteklasses hotel, der er medlem af The Leading Hotels of The World. Hotellet rummer 138 værelser og byder på både komfort og elegance i et smukt miks af moderne æstetik og naturlige materialer.

Lavida Hotel er et mindre boutique hotel, ligeledes smukt indrettet med god plads og et fascinerende Wellness Center i særklasse, der åbnede i 2021.

Camiral Golf & Wellness ligger i nærheden af den historiske by Girona, som er kendt for sin charmerende gamle bydel og imponerende katedral. Derudover er det en kort køretur fra Costa Bravas smukke strande og byer som Barcelona og Figueres, hvor man kan besøge Salvador Dalí-museet.

Bor du på enten Camiral eller Lavida Hotel har du adgang til de 2 mesterskabsbaner The Stadium og The Tour Course.

I træningsområdet The Golf Hub finder du nogle af de største og bedste træningsfaciliteter i Europa.

På driving range kan du få analyseret dit sving, og på et 2000 m2 stort område finder du putting green, chipping område samt 5 bunkere med forskellige typer af sand.

Alt i alt er Camiral Golf & Wellness et fantastisk sted at bo for dem, der ønsker at nyde en afslappende ferie i Spanien i smukke og luksuriøse omgivelser.

 

Få tilbud
Antal værelser: 138
Pool: Ja
Afstand til stranden: 25 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 20 km
Balkon: Ja
Børn: Ja
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 jan. 2024 - 29 feb. 2024 fra 14.395,-
1 mar. 2024 - 31 mar. 2024 fra 15.495,-
1 apr. 2024 - 31 maj. 2024 fra 17.295,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
 • 7 nætter inkl. morgenmad
 • 5 green fee (3 x Tour og 2 x Stadium)
 • lejebil inkl. fri kilometer
 • Direkte fly fra København og Billund inkl. golfbag og kuffert
 • Spørg altid gerne på andre perioder og golfmuligheder, som ikke er synlige her
 • Pris pr. person ved 2 rejsende

Golfbaner

Stadium Course

Banen ligger i det helt øverste felt når man taler baner i Spanien. Det er en spændende, krævende og smuk bane der falder naturligt ind i det bakkede landskab med fyrtræer og fine søer. Banen har været vært flere gange ved Spanish Open og DP World Tour og får ofte rosende ord med på vejen af både professionelle golfspillere og andre golf entusiaster.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.4 km

Tour Course

Banen ligger ligeledes i det smukke landskab omkring Hotel Camiral, og er mere åben og kortere end Stadium Course. Niveauet er knapt så udfordrende som Stadium Course og det gennemtænkte design sikrer, at alle golfere får en uforglemmelig oplevelse.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 0.4 km

Kort

Camiral Golf & Wellness

VIDEO

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team