Tag på et spansk livsnyderophold 


Hotellet består af bare 64 værelser inkl. helt nye suiter og I vil derfor opleve en dejlig, rolig atmosfære på dette skønne hotel.

Stilen er afdæmpet luksuriøs og gæsterne kan bl.a. slappe af i ‘bibliotektet’, slikke sol på terrassen, snuppe en dukkert i poolen eller nyde en cocktail i hotellets bar.

Til hotellet hører der 2 restauranter, L’Olivera og Masia Peralada, som virkelig forstår at forkæle hotellets gæster. Desuden har de netop lanceret deres helt egen pro-shop. 

Antal værelser: 64
Pool: Ja
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 aug. 2022 - 31 mar. 2023 fra 10.995,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Peralada inkl. morgenmad
  • 5 runder golf på Peralada
  • Gratis adgang til fitness, spa og casino Peralada
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København og Billund
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Golf Club Peralada

Flot resortbane, som kan spilles af alle uanset niveau. I forbindelse med banen findes der nogle rigtig gode træningsfaciliteter.

  • 18 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 11 m

Kort

Hotel Peralada Wine Spa & Golf

VIDEO

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø