Hotel Terraverda


Beliggende lige i hjertet af Costa Bravas fantastiske naturlandskaber og kun en times kørsel fra Barcelona, finder du Hotel Terraverda omgivet af 2 af Costa Bravas fineste golfbaner Empordà Links og Empordà Forest. Begge baner er designet af den verdensberømte arkitekt Robert von Hagge.

Emporda Links minder om de klassiske links baner, som vi kender dem fra Skotland. Banen ligger ud til havet, og fairways er omgivet af klitter, bølgende terræn, store bunkers og resortets to store søer.

Emporda Forest er en klassisk skovbane med rummelige fairways omgivet af tæt plantede fyrretræer.

Hotel Terraverda er nylig gennemrenoveret og står nu elegant og moderne i sit udtryk. Hotellet byder på 86 værelser alle med egen balkon og udsigt til golfbanen.

På hotellet finder du den charmerende restaurant Restaurant Terrafonda, hvor du i et afslappet og uformelt miljø kan nyde en helt særlig sammensat menu med råvarer fra de små lokale producenter. Restaurant Terraverda ligger i klubhuset, hvor du fra á la carte-menuen kan vælge imellem små lækre egnsretter eller den klassiske Club Sandwich eller måske en burger – her findes noget for enhver smag.

Med udsigt over golfbanen finder du den nye udendørs saltvands-pool, som er det perfekte sted at slappe af efter en tur på golfbanen med en god bog eller måske med en af pool barens udsøgte cocktails.

På blot 5 minutter når du den storslåede middelhavskyst med de smukkeste strande, og er du til historiens vingesus, kan du hurtigt komme til Costa Bravas hovedstad Girona, som særligt er kendt for sin velbevarede middelalder historie med det jødiske kvarter, farverige bygninger, arabiske bade og barokke katedral.

Antal værelser: 86
Pool: Ja
Afstand til stranden: 9,8 km
Bo ved banen: Ja
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 4 km
Balkon: Nej
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Priser og pakker

7 nætter med 5 runder golf
Periode
1 jan. 2023 - 31 mar. 2023 fra 13.695,-
1 apr. 2023 - 30 jun. 2023 fra 15.995,-
1 sep. 2023 - 31 okt. 2023 fra 15.695,-
1 nov. 2023 - 31 dec. 2023 fra 13.695,-
Pris inkl. fly og golfbags

For at give dig den bedste oplevelse til den bedst mulige pris, oplyser vi 'Fra-priser' og sender dig endeligt tilbud på mail indenfor 1-2 arbejdsdage.

Du får:
  • 7 overnatninger på Hotel Terraverda inkl. morgenmad
  • 5 green fees på Links og Forrest
  • 7 dages lejebil inkl. fri km
  • Direkte fly fra København og Billund inkl kuffert og transport af golfbag
  • Spørg altid gerne efter priser på alternative perioder & golf, som ikke ses her

Golfbaner

Empordà Golf

Empordà Golf består af to 18-hullers golfbaner med tilhørende træningsanlæg. Empordà Links og Empordà Forest byder på en spændende og udfordrende variation af både klitlandskab, søer og pinjeskov. Linksbanen er helt åben, mens Empordà Forest løber gennem et sydlandsk præget skovlandskab med masser af fyrretræer og nogle rigtig flotte golfhuller.

  • 36 huller
  • Parkbane
  • Driving range
  • Afstand til hotel: 31 m

Kort

Hotel Terraverda

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top, vejret, betjeningen, maden, Elysium Spa, golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø