4* All Inclusive hotel - Iberostar Founty Beach

IBEROSTAR FOUNTY BEACH er et 4* All Inclusive hotel (med mulighed for at vælge halvpension). Fra hotellet er man tæt på vandet ved Agadir Beach og kun nogle minutters gang fra Agadirs bymidte.

Hotellet råder over dejlige værelser, hvoraf mange har havudsigt, og der findes flere poolområder, en spaafdeling, en buffet-restaurant samt flere tema-restauranter.

Iberostar Founty Beach råder over 470 værelser med egen balkon, som er spredt ud på 3 bygninger, der tilsammen danner en hestesko. I midten findes der to poolområder.

Antal værelser: 470
Pool: Ja
Afstand til stranden: 100 m
Bo ved banen: Nej
Bar: Ja
Restaurant Ja
Spa og massage: Ja
Afstand til by: 1 km
Balkon: Ja
Børn: Nej
Wi-Fi Ja

Golfbaner

Golf Du Soleil

Golf Du Soleil

Golf Du Soleil består af to fantastiske 18-hullers baner, The Championship Course og Tikida Course. Sidstnævnte snor sig gennem et dejligt skovområde og har hvad man kan kalde for et klassisk design, mens The Championship Course har et mere amerikansk inspireret design med vand, store bunkers og kuperede greens.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 7.2 km
Golf Les Dunes Agadir

Golf Les Dunes Agadir

Golf Les Dunes Agadir ligger 10 km fra Agadir og består af 27 golfhuller. En bane omgivet af typisk marokkansk vegetation som eucalyptus- og palmetræer. Golf Les Dunes Agadir er designet af Cabell B. Robinson og regnes for at være blandt de bedste golfbaner i Nordafrika.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 6.4 km
Golf De L’Ocean

Golf De L’Ocean

Golf De L’Ocean består af tre flotte 9-hullers sløjfer, Desert, Dunes og Garden. På Golf De L’Ocean, der åbnede i 2009 og er et af områdets nyeste golfanlæg, skal man være opmærksom på, at det er obligatorisk at bruge caddie.

 • 18 huller
 • Parkbane
 • Driving range
 • Afstand til hotel: 25.1 km

Kort

Iberostar Founty Beach

Endnu en fantastisk tur med Classic Golf

"Sjette golfrejse med Classic Golf er netop overstået. Det har endnu engang været en fantastisk oplevelse at rejse med Classic Golf. Monte Rei var en oplevelse udover det sædvanlige. Vi glæder os til at planlægge vores næste tur med jer."

Helle

Dejlig tur til La Cala

"Vi kom i går hjem fra en fantastisk uge i La Cala. Alt klappede superfint. Flot hotel med et venligt personale, en god restaurant og 3 fantastisk flotte golfbaner. Det hele klappede helt perfekt. Vi havde fået de ønskede værelser, med en flot udsigt over banerne. Heller ikke vejret kunne vi klage over - selv om det vel næppe er din fortjeneste, eller har du også gode kontakter i den retning? Masser af sol og temperaturer mellem 25 og 30 grader. Alt i alt har vi haft en supergod ferie."

Torben og Lise

Super golftur

"Vi er lige kommet hjem fra Almenara og syntes lige vi ville fortælle dig at det var en super tur. Alt var i top , vejret , betjeningen, maden , Elysium Spa , golfbanen …. You name it Super dejligt når det nu var vores første golf rejse"

Tak fra os fra Sorø