Agadir, Marokko

Agadir golf ferie - stedet hvor solen skinner 340 dage om året


Agadir er fuld af kontraster og nordafrikansk mystik. Den nordafrikanske by ved havet byder både på handelsgader og en souk, hvor man møder slangetæmmere, tatovører og handelsfolk, der sælger sølvtøj, smykker, keramik, tæpper og krydderier.

Efter et jordskælv i 1960, som ødelagde en stor del af byen, har man genopbygget Agadir. I dag fremstår byen derfor som en moderne turistby med en dejlig blanding af arabisk kultur og fransk kolonistil. Her findes både hyggelige barer, restauranter samt en mondæn marina, og Agadir er ofte blevet nævnt, som en pendant til den franske riviera.

Lidt udenfor byen ligger alle luksushotellerne langs med Atlanterhavet og den næsten 10 km lange sandstrand.

I Agadirområdet skinner solen rundt regnet 340 dage om året. Klimaet er særdeles behageligt med 15-25 grader om vinteren og noget varmere om sommeren, hvorfor det anbefales, at man om sommeren kun spiller golf tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen.

Hoteller
Iberostar Founty Beach
Hyatt Place Taghazout Bay

Hvem er vi?

"ClassicGolf er en familieejet virksomhed med 15+ års erfaring i at skræddersy eksklusive rejseoplevelser med fokus på golf til hele verden. Med ClassicGolf får du en passioneret rejsepartner, der altid gør sit yderste for at sikre dig en fantastisk golfrejse, hvad enten det gælder Shortstay, Longstay eller luksus golfrejser."

ClassicGolf Team

Derfor skal du rejse med ClassicGolf

"Vi er passionerede og har solid erfaring i rejsebranchen. Vi sikrer din tryghed og er tilgængelige fra start til slut. Vi benytter nøje udvalgte samarbejdspartnere, der leverer høj standard. Vi nyder godt af en af branchens højeste score på Trustpilot og vi ved, hvad vi taler om."

ClassicGolf Team

Grupperejser

"Er du pro eller en anden ildsjæl, som arrangerer grupperejser/matchture for medlemmerne i din golfklub, og leder du efter en god samarbejdspartner, så ring til os - vi har flere års erfaring med at sende både små og store grupper afsted. Vi er klar over det store ansvar, du står med, når der skal laves en golfrejse for klubbens medlemmer. Derfor tager vi hånd om alt det praktiske, og vi sørger for, at det hele fungerer før, under og efter rejsen. Inkl. teetider og evt. rangetider. Når du booker rejsen hos ClassicGolf, er dine gæster sikret den bedste service, og du har selv en direkte hotline til os, hvis du skulle få brug for hjælp under opholdet."

ClassicGolf Team